Imatge d'arxiu de la presentadora d'Antena 3 Susanna Griso

Susanna Griso, en el punt de mira d'Antena 3 després de tornar de vacances

El matinal de Telecinco supera en audiència al d'Antena 3

Susanna Griso, la presentadora estrella dels matinals d'Antena 3, ha tornat una setmana abans de les seves vacances per a conduir ‘Espejo Público’.

Ha estat la mateixa cadena la que ho ha volgut així per anteposar-se a les seves competidores —Mònica López a TVE i Ana Rosa Quintana a Telecinco—, que tenen previst el retorn de les seves presentadores habituals una setmana més tard.

No obstant això, ni tan sols la primerenca tornada de Griso ha aconseguit que Antena 3 superi a la seva màxima rival, Telecinco, encara que aquesta no compti amb la seva conductora habitual. Ana Terradillos, la substituta d'Ana Rosa, ha estat tots els dies al capdavant de la cadena principal d'Atresmedia.

El que no s’esperaven és que el retorn de Susanna Griso, després de gairebé dos mesos de vacances, no ha suposat un gran canvi en l'audiència d'Antena 3.

Mentre que la cadena de Mediaset ha estat la líder amb un 17,9% del share gràcies a 'El Programa del Verano', el canal d'Atresmedia tan sols ha comptat amb un 15,3%. El mateix ha succeït amb els espectadors: 416.000 per a Telecinco i 200.000 per sota Antena 3.

Aquestes dades d'audiència són molt similars a les que ha mantingut la cadena durant l'absència de la seva presentadora estrella, que sempre s'ha mantingut dos punts per sota d'Ana Terradillos.

Nous canvis a ‘Espejo Público’

Tenint en compte aquesta informació, tot apunta al fet que amb el retorn d'Ana Rosa Quintana, l'audiència del canal de Mediaset continuarà posicionant-se per davant de la seva màxima rival i que, per tant, podrien donar-se canvis radicals en 'Mirall públic'.

Abans de l'estiu, les audiències d'Antena 3 ja escassejaven respecte a les de Telecinco que se situaven en una mitjana de 18,7% en comparació amb el 12,6% del programa de Susanna Griso, si això es continua mantenint d'aquesta manera, Atresmedia tornarà a prendre mesures sobre aquest tema.

De fet, en el seu moment ja van prendre mesures, ja que van decidir apartar a qui havia estat sota la direcció del programa durant 10 anys, Belén García i posar en el seu lloc a Araceli Infante.

Ara tot apunta al fet que si la situació continua igual, el pròxim cap a caure serà el de Susanna Griso, tot i que ella sí que va aconseguir mantenir el seu lloc abans de l'estiu.