Suso Álvarez al plató de Gran Hermano

La nova jugada bruta de Telecinco a Suso que pot acabar de la pitjor manera

L'exconcursant de 'Gran Hermano' és un dels col·laboradors de 'La isla de las tentaciones'

Suso Álvarez, que continua defensant la seva cadira com a col·laborador de televisió amb el seu posat de pinxo i que no acaba d'empatitzar amb el públic, ha rebut un revés en el seu lloc de treball veient-se sorprès pel fitxatge que ha realitzat Telecinco per a ‘El debate de las tentaciones’. El col·laborador a partir d'aquesta setmana haurà de compartir plató amb Raquel Lozano, exconcursant de 'Gran Hermano 16' i que defensarà el paper de Marta Peñate dins de 'La isla de las tentaciones’. 

Tant Raquel Lozano com Suso van compartir edició de 'Gran Hermano’ amb Peñate, però el millor de tot és que entre Álvarez i Raquel va haver-hi més coses que van compartir, encara que aquestes no van acabar bé. Els dos van iniciar una relació dins de la casa de Guadalix, una relació d'alts i baixos i que va acabar de la pitjor de les maneres entre retrets i unes actituds infantils que van acabar causant la indiferència dels espectadors del 'reality'. 

Encara que tots dos han coincidit en alguna ocasió en el plató de ‘Mujeres y hombres y’ viceversa', aquest dimarts ha estat un dia especial perquè Sofia Suescun- que també va tenir molt de protagonisme en aquesta edició de 'Gran Hermano’, la qual va guanyar- es troba concursant en 'Sola' i això la deixa fora de joc i sense opció de poder cobrar protagonisme en aquest retrobament televisiu. 

Raquel i Sofia Suescun enfrontades per Suso

Encara que intenti dissimular-ho, Suso està encantat amb la idea que Raquel i Sofia Suescun segueixin encara avui dia enfadades entre elles per culpa dels sentiments que van tenir pel concursant en el passat. Avui Sofia i Suso s'han retrobat a la casa de 'Sola', on han compartit una sessió de cinema veient junts el capítol d'una nova sèrie de Telecinco i conversant sobre tot allò que no han pogut dir-se en aquests difícils anys des que va acabar 'Gran Hermano 16'.