Primer pla de Tamara Falcó somrient

Tamara Falcó alliçona a Belén Esteban: el regal per al seu aniversari

La marquesa de Griñón ha celebrat el 40è aniversari

El passat divendres 12 de novembre Belén Esteban va celebrar una gran festa d'aniversari. I aquest darrer divendres ha estat el torn de Tamara Falcó.

Totes dues han aprofitat la tornada a la normalitat després de la pandèmia per celebrar els seus respectius aniversaris amb magnificència.

La primera va celebrar els seus 48 anys acompanyada de la seva família i companys de Sálvame a la discoteca Kapital de Madrid

Per la seva banda, Falcó va optar per celebrar el 40è aniversari amb un luxós esdeveniment celebrat al palau de Saldanya de Madrid. Va comptar amb més de 150 convidats.

Les dues festes van tenir algunes similituds, però també amb grans diferències que no han passat desapercebudes per a la premsa del cor. Especialment pel que fa als regals d'aniversari que les dues estrelles de la televisió van rebre amb motiu del seu gran dia. 

Tamara Falcó i Belén Esteban celebren els seus aniversaris amb magnificència

La primera a protagonitzar titulars pel seu gran aniversari va ser la col·laboradora de Sálvame, que va estar acompanyada del seu entorn més proper. La seva filla Andrea Janeiro i el seu marit, Miguel Marcos, també van assistir a la festa.

Fins i tot el conductor d'ambulàncies no va dubtar a trencar la discreció habitual i va aprofitar per posar al costat de la seva dona davant els mitjans de comunicació. Tot i que les seves fotografies van provocar una infinitat de reaccions pel seu notable canvi físic.

Miguel Marcos i Belén Esteban
Miguel Marcos i Belén Esteban, protagonistes de la festa d'aniversari | GTRES

A més, a la celebració van acudir cares molt conegudes al nostre país com Kiko Matamoros, Eugenia Martínez de Irujo i Anabel Pantoja.

Aquest últim divendres, la jugada de la tertuliana ha estat repetida per Tamara Falcó, que va optar per celebrar el seu aniversari amb una celebració de gala.

Al gran convit van assistir tots els seus amics de Le Cordon Bleu, els seus companys de la televisió i la família més propera. Des de la seva mare Isabel Preysler i la seva parella, l'escriptor Mario Vargas Llosa, fins a les seves germanes Ana Boyer i Xandra Falcó.

Tamara Falcó amb la seva mare i la seva germana a la seva festa d'aniversari
Tamara Falcó amb la família pel seu aniversari | GTRES

La seva parella, Íñigo Onieva, tampoc es va perdre un esdeveniment al qual van assistir molts amics de la marquesa de Griñón. Entre ells, alguns companys de Masterchef Celebrity com Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz, així com els seus amics d'El Hormiguero: Pablo Motos, Nuria Roca i Juan del Val.

La lliçó de Tamara Falcó a Belén Esteban sobre els regals d'aniversari

Tant Tamara Falcó com Belén Esteban van coincidir en la decisió d'organitzar una festa amb molts convidats després de dos anys de pandèmia. Però la seva actuació pel que fa als regals va ser dràsticament diferent.

Mentre que la de Paracuellos va ser ajustada amb béns molt costosos, la marquesa va preferir demanar als seus convidats que no li fessin cap regal material.

A través del seu compte d'Instagram, Tamara va voler deixar molt clar que l'únic regal que podria acceptar era un donatiu a l'Asociación Hogar Nazare. Una entitat amb seu al Perú que es dedica a salvar els nens amb malformacions que són víctimes del tràfic d'òrgans.

«En aquest moment en què em sobra de tot, soc tan afortunada, tan beneïda per Déu, l'únic que se'm pot acudir com a regal és poder compartir això amb nens que no tenen gaires possibilitats. Aquest seria el millor regal», afirmava Falcó traient-ne el costat més solidari.

Es tracta d'una petició que, en cap cas, Belén Esteban es va atrevir a fer. Tot i que la tertuliana ha mostrat moltes vegades el seu suport a causes benèfiques, aquesta vegada es va omplir de regals molt cars.

Muntatge d'una història d'Instagram de Belén Esteban
Belén Esteban ha rebut un valuós regal de Jorge Javier Vázquez | Instagram

Entre ells, l'Iphone 13 que li va donar Miguel Marcos, les botes Versace que li va comprar Jorge Javier i les sabates i la bossa de mà que li van regalar en conjunt alguns dels seus companys de Sálvame.