Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Tamara Falcó

Tamara Falcó deixa en xoc a Íñigo Onieva: anuncia la boda per sorpresa

Tamara es prepara per a l'enllaç

Tamara Falcó estaria encantada de casar-se i tenir fills. De fet, és una cosa que té molt present, sobretot després d'haver conegut l'home de la seva vida. Fa dos anys que és al costat d'Íñigo Onieva, amb qui està cada cop més feliç.

Més d'una vegada s'ha especulat amb la possibilitat que es donessin el 'sí, vull'. Sobretot després que anessin a l'enllaç d'uns amics i la núvia li lliurés el ram a la filla d'Isabel Preysler. Alguns ho van interpretar com un gest que ella seria la següent.

De moment, Tamara prefereix prendre's les coses amb calma i mesurar bé cada pas que fa. I és que no vol cometre equivocacions i vol tenir la certesa que el matrimoni serà per a tota la vida.

El més probable és que el proper casament al qual assisteixi sigui al de la vídua del seu pare. Sí, perquè Esther Doña ha refet la vida al costat del jutge Santiago Pedraz i ha confessat a la revista ¡Hola! que passarà per l'altar. «Al principi em vaig quedar en xoc», admetia ella.

D'aquesta manera formalitzen la relació, encara que de moment no hi ha una data exacta de l'enllaç. Tot ha estat molt ràpid i l'ha agafat per sorpresa. És més, ha explicat que es va tractar d'«una petició molt emotiva».

Tamara Falcó i Íñigo Onieva
Tamara Falcó està encantada amb la possibilitat de casar-se. | GTRES

«Em va sorprendre amb una carta molt romàntica en què expressava els seus sentiments cap a mi», va dir Doña. També ho va acompanyar amb un «anell preciós que, com ell diu, va a joc amb els meus ulls». Es mostra molt il·lusionada amb les seves futures noces, malgrat que en un primer moment va tenir dubtes.

Tamara Falcó segur que pren bona nota de la celebració que organitzi la vídua del marquès de Griñón. Després de travessar uns temps una mica convulsos, la parella es troba molt tranquil·la. De fet, tenen moltes ganes de compartir el futur junts.

Ella admet que no té por de res i que «qui no arrisca, no guanya». D'aquesta manera, es mostra molt atrevida i disposada a fer aquest pas a la seva vida, encara que està una mica desconcertada per la rapidesa amb què s'ha fet tot.

No obstant això, ara li queda un llarg període per preparar el casament. En principi no se celebrarà fins a l'any que ve, sinó que li agradaria que fos a Madrid a principis d'estiu.

Es desconeix quin tipus de relació manté amb la filla de Preysler. Fa uns mesos es va destapar que tant la vídua com els fills del marquès de Griñón es van reunir per negociar l'herència. Després de moltes negociacions havien arribat a un acord que beneficiaria totes les parts.

Tamara Falcó prepara la seva mudança

Tamara Falcó assegurava recentment que «el futur m'ho imagino casada amb Íñigo, amb família». Es veu fent «treballs que em permetin estar-hi temps». I és que, és clar, després de dos anys de relació se sent encantada.

De moment està centrada en la mudança que ha de fer a casa seva. En concret, va desemborsar 1,5 milions d'euros per un habitatge a Puerta de Hierro, a Madrid. Es tracta d´un àtic de disseny avantguardista, que compta amb quatre dormitoris, tres banys i dues enormes terrasses.

Primer pla d'Esther Doña
Esther Doña es casarà abans que Tamara | GTRES

D'aquesta manera, estarà molt a prop de la seva mare, cosa que valora molt. Sempre s'hi ha donat suport per a tot, i en aquesta aventura no seria menys.

Així les coses, Tamara Falcó ja s'imagina omplint la casa amb nens, encara que abans haurà de passar per l'altar amb Íñigo Onieva. Però,  és possible que estigui esperant que el seu noi li demani la mà.