Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Mónica Naranjo.

Mónica Naranjo anuncia la seva malaltia i revela que ha de prendre una dura decisió

Mónica Naranjo ha emès un comunicat per evitar les especulacions

Mónica Naranjo és una de les grans cantants del país, la seva fama ha traspassat fronteres i ha esdevingut un referent. Porta temps a sobre dels escenaris i sempre aconsegueix sorprendre els seus fans perquè té una capacitat brillant per crear espectacles. A més, està tan compromesa amb el públic que inverteix molt poc temps en ella. Per això, ha descurat el seu estat de salut.

Mónica Naranjo s'ha fet una sèrie de proves i s'ha adonat que ha de passar pel quiròfan com més aviat millor. Ha comunicat la notícia a les seves xarxes socials i el primer que ha fet ha estat demanar disculpes, ja que ha de cancel·lar els seus concerts. La preocupació que ha mostrat no fa més que confirmar allò que tots diuen: és una artista responsable i honesta.

Mónica Naranjo.
Mónica Naranjo ha estat sincera amb els seus seguidors | GTRES

Mónica ha promès que més aviat que tard anunciarà noves dates, està desitjant abraçar els seus seguidors i ningú no li ho impedirà. Però, de moment, s'ha de retirar almenys dos mesos, ja que els metges li han cridat l'atenció. Fent gala de la sinceritat que la caracteritza, ho ha explicat tot a les seves xarxes per evitar rumors que no s'ajustin a la realitat.

Mónica sap que és una estrella. Per això, tots els seus projectes tenen tant d'èxit i sempre s'envolta dels millors professionals. Els cantants que han estat al seu costat en parlen meravellosament i tots asseguren que és molt generosa i que sempre està disposada a ensenyar. En efecte, s'ha convertit en una gran mestra. Per aquest motiu, els seus moviments tenen tanta repercussió a la premsa.

Naranjo ha aconseguit una cosa realment complicada: que els periodistes respectin les línies vermelles que va marcar al seu moment. Entén que els reporters li preguntin sobre certs temes, però no vol que la seva carrera es basi en escàndols personals. Per aquest motiu, es dedica a cantar i a actuar, tot i que sempre té una resposta amable preparada per a qualsevol mitjà.

Mónica Naranjo reconeix que el problema és seriós

Mónica, en prendre consciència de la realitat, ha pres una decisió realment complicada: baixar dels escenaris durant dos mesos. Necessita recuperar-se, ja que els especialistes li han recomanat repòs. A més a més, ha de passar pel quiròfan més aviat que tard. És la primera vegada que s'atreveix a fer un descans tan gran, però la seva salut està per sobre de tot.

Imatge de Mónica Naranjo somrient.
Mónica Naranjo vol explicar la veritat per evitar polèmiques | GTRES

«De vegades la vida et posa un obstacle i quan tot va bé et falla una bugia i cal passar pel taller», explica sobre la malaltia. Segons ha explicat, té un problema digestiu que l'estava condicionant massa i l'ha de solucionar com més aviat millor.

«Amenaçava fins i tot d'afectar el meu instrument vocal, però no vull que ningú es preocupi en excés».

Naranjo té molt bons amics, sap que superarà el problema molt ràpid i s'ha compromès a tornar com més aviat millor. De moment, els seus companys estan preparant un concert esplèndid que promet fer història, però caldrà esperar un temps. Les darreres informacions indiquen que serà fins al mes de novembre. Per tant, segurament es retrobarà amb el públic abans que acabi el 2022.

Mónica Naranjo ha donat una lliçó als seus

Mónica s'ha esforçat molt per tranquil·litzar la família i ha donat una bonica lliçó: l'important és l'estat d'ànim. «Un no tria quan li passen aquestes coses, el que sí que tria és com ho afronta», escriu al seu compte d'Instagram. El públic no ha trigat a solidaritzar-se amb la situació i li ha enviat molts missatges d'ànim.

Naranjo, en adonar-se de tot el suport que estava rebent, s'ha compromès a recuperar-se abans del previst. «Gràcies a tots per les vostres mostres d'afecte, aquest obstacle el saltarem junts». Les xarxes s'han plegat de comentaris molt emotius que només fan confirmar la bona fama de l'artista.