Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó no podrà entrar a cap d'aquestes cases el 2023

Tamara Falcó ja no és benvinguda per a la seva desgràcia

Tamara Falcó ha estat atenta a tot allò que s'ha dit sobre la ruptura entre la seva mare, Isabel Preysler, i l'escriptor Mario Vargas Llosa.

Tots dos anaven per camins separats després de vuit anys de relació i es produïen danys col·laterals després d'aquest adeu. Un d'ells el pateix Tamara Falcó, que és conscient que ja no podrà entrar a cap de les cases que té l'afamat escriptor peruà.

Vargas Llosa, que vivia amb Isabel a Villa Meona, un xalet ubicat en una de les zones més luxoses de Madrid, ha tret les seves pertinences. El cas és que se n'ha anat al pis que té en propietat a prop de la Puerta del Sol de Madrid.

Tamara Falcó sap que no serà benvinguda a cap d'aquestes cases

Aquest és un dels nombrosos habitatges que té en propietat Vargas Llosa gràcies a la seva reeixida carrera literària durant dècades.

Foto de Mario Vargas Llosa, Isabel Preysler i Tamara Falcó passejant junts.
Mario Vargas Llosa amb la seva exparella i amb la seva filla en una imatge d'arxiu | GTRES

La veritat és que Tamara Falcó s'ha endut una sorpresa en saber quantes propietats immobiliàries té l'exxicot de la seva mare. A més, no només en té a Madrid, ja que en té moltes més internacionalment.

El pis on actualment es queda a viure Vargas Llosa és un immoble que guarda bonics records sentimentals per a ell, ja que hi va viure amb la seva exdona, Patricia Llosa, durant diversos anys. Hi residirà en solitari per quedar-se el temps que calgui.

Estem parlant d'una propietat que ronda els 300 metres quadrats interiors i 30 més de terrassa. És un pis alt des del qual es pot veure gran part de Madrid, i el preu està a l'abast de molt pocs. A més, Tamara sap que Vargas Llosa té altres propietats a França, als Estats Units, a Perú i fins i tot a la paradisíaca Punta Cana.

El patrimoni immobiliari de Vargas Llosa que deixa estupefacte

Per exemple, la casa de París, que es troba en una de les zones referents de la capital francesa, és un pis on Mario va viure amb Patricia. Va ser durant l'època que va coincidir amb els primers anys de la seva història d'amor.

Foto de Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler
Mario Vargas Llosa s'ha separat d'Isabel Preysler | GTRES

Resulta que a escassos metres d'aquest magnífic habitatge hi ha la tan famosa catedral de Notre Dame. A més, al seu país natal, l'escriptor hi té una altra casa a la capital, Lima. Estem parlant d'una mansió que al seu dia va acabar sent demolida per construir diversos pisos i ell en té un d'una grandària considerable.

Per acabar-ho d'adobar, a Nova York també disposa d'un habitatge on vivia amb Patricia Llosa. Més concretament, a la planta 46 d'un gratacel a la flamant 'Gran Poma' i les vistes cap a Central Park fan d'aquest un pis espectacular.

El Nobel de Literatura té propietats a París, a Nova York i a Punta Cana

A més dels esmentats, hi ha altres pisos que en aquest cas va tenir fa temps el peruà i ens referim a l'habitatge que tenia a Londres.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa
Mario Vargas Llosa a l'entrega del premi 'Madrileño del año' al peruà | Europa Press

És clar, aquest immoble se situava en una de les zones més exclusives de la capital d'Anglaterra. Finalment, i en una destinació turística de calat, Falcó s'ha assabentat que el xicot de la seva mare fins fa poc temps va invertir a Punta Cana. Allà hi té una casa on sol anar durant el període estiuenc per desconnectar i passar-hi temps amb la seva família durant èpoques de festa.

El que és clar és que l'escriptor peruà té un patrimoni immobiliari de molt de  nivell, i caldrà esperar per veure si després d'aquesta separació, de la qual encara no ha aclarit del tot els motius, continua vivint a Madrid. També podria creuar l'Atlàntic per, per exemple, i tornar a Nova York, una ciutat cosmopolita on se sent tan a gust el bo de Mario.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp