Primer pla de Tamara Falcó.

Tamara Falcó aconsegueix la prova que demostra el costat fosc de la ruptura

La marquesa de Griñón ha vist que la veritat ha acabat sortint a la llum

Tamara Falcó és una de les influencers més destacades del nostre país. La filla d'Isabel Preysler i Carlos Falcó sempre enlluerna per allà on passa. Així doncs, és un veritable referent en el món de la moda.

Els seus looks sempre destaquen per la seva senzillesa i elegància, per la qual cosa les marques no dubten a col·laborar-hi. Encara que tot indica que està vivint la seva millor etapa professional, la veritat és que en l'aspecte personal no es pot dir el mateix.

La guanyadora de MásterChef Celebrity sempre està embolicada per la polèmica. Per una raó o per una altra, provoca que els mitjans l'assetgin amb preguntes per un nou escàndol. Recentment, va ser pels forts rumors que havien sorgit respecte a una possible ruptura amb el seu xicot, Íñigo Onieva.

Tot i això, en les darreres hores, la marquesa de Griñón ha confirmat que les xerrameques són falses publicant una foto al seu perfil d'Instagram. Així mateix, ha aparegut amb la seva parella més feliç que mai gaudint de les vacances a Marbella.

Després de passar per aquest sotrac, fa aproximadament una setmana també va haver de fer front a un altre fort rumor. Aquesta vegada, la protagonista no va ser ella, sinó la seva mare, Isabel Preysler, i Mario Vargas Llosa.

Tamara Falcó torna a somriure després de desmentir la notícia

Fa només uns dies sortia a la llum la notícia que Mario Vargas Llosa estava vivint al seu pis a Madrid, i no a l'habitatge que comparteix amb Isabel Preysler. Per aquest motiu, immediatament els mitjans van apuntar que podria haver-hi una possible ruptura de la parella.

Tanmateix, únicament es van quedar en simples teories per la manca de més proves. Amb l'objectiu d'aconseguir demostrar el que semblava un secret de domini públic, els periodistes de diferents mitjans de comunicació no van dubtar a preguntar als familiars de la parella.

Un dels primers membres que no va trigar a rebre la visita dels paparazzis va ser Tamara Falcó. La influencer, que sempre evita pronunciar-se quan sorgeix una nova polèmica al voltant seva, decidia seguir en la mateixa línia de no parlar-ne.

Visiblement afectada i acompanyada per Íñigo Onieva, caminava sense parar ni un segon a oferir declaracions als mitjans presents. De la mateixa manera, el seu germà, Julio Iglesias tampoc no reparava en els rumors i decidia obviar les preguntes constants dels periodistes.

Evidentment, l'hermetisme que hi havia al voltant d'aquests silencis sospitosos indicaven que el rumor podria ser verídic. La majoria de revistes consideraven que, si no hi havia res a amagar, no haurien de tenir un motiu perquè callar.

Tot i això, la teoria s'acabava desmuntant fa només dos dies, quan Mario Vargas Llosa i Isabel Preysler reapareixien junts a Eivissa. Segons Informalia, van estar junts a l'illa paradsíaca per prendre's un respir de l'assetjament mediàtic que estaven rebent últimament.

Per si no n'hi hagués prou amb imatges seves gaudint del bon temps, també els van capturar junts en un esdeveniment. La mare de Tamara Falcó acudia amb la seva parella al Teatro Real per presenciar Nabucco.

L'aparició de tots dos va causar una gran sorpresa als convidats presents, atès que estaven demostrant, una vegada més, que els rumors eren falsos. A més, l'aparença de la filipina, que lluïa un vestit rosa amb un estampat verd, feia indicar que la seva relació va vent en popa.

Tamara Falcó, allunyada de l'escàndol

Tamara Falcó per fi pot respirar tranquil·la. Des que va saltar la notícia de la possible separació entre la seva mare amb l'escriptor, no ha pogut descansar de la pressió per part dels mitjans.

La veritat és que Semana va ser qui va incentivar el rumor quan els seus periodistes van enxampar el peruà sortir de l'habitatge que comparteix amb la filipina. Tot i això, allò que realment va preocupar va ser quan van descobrir que Vargas estava passant les nits al seu pis de Madrid.

A partir de llavors, es va començar a comentar que estarien travessant una forta crisi o, directament, ja havien decidit prendre camins separats. No obstant això, sens dubte, el temps ha acabat desmentint la notícia i, per sort, estan més feliços que mai.

De moment, Tamara Falcó pot presumir de ja no estar al punt de mira. Malauradament, aquesta tranquil·litat de la influencer no durarà gaire perquè sempre sorgeixen rumors que l'apunten directament.