Tamara Gorro celebra un moment especial incendiant les xarxes socials

La 'influencer' ha celebrat així la seva 1,6 milions de seguidors a Instagram

Tamara Gorro posa para la cámara en una imagen de archivo
Tamara Gorro ha celebrat d'una manera molt especial la seva nova xifra de seguidors | Catalunya Diari

Tamara Gorro té molt a celebrar i ho està fent amb magnificència. Ja fa uns dies que el seu marit, Ezequiel Garay, va tornar a fer vida normal al costat de la 'influencer' després de passar el coronavirus. I aquesta no és l'única bona notícia que ha rebut Gorro en aquests últims dies, ja que ha celebrat una xifra molt especial de seguidors a Instagram.

Aquell qui segueixi les aventures del seu compte personal, sap que Tamara comparteix tots els moments de la seva vida amb la seva família virtual. Però, el que no esperaven molts dels seus seguidors ha estat la forma en què la segoviana ha celebrat el seus 1,6 milions de fans a la coneguda xarxa social.

L'exconcursant de 'MYHYV' apareix d'esquena a la càmera amb les mans en alt, una cosa que deixa veure per complet el seu cos nu integralment. «Aquesta família segueix creixent, i jo cada vegada més feliç, per tenir gent tan increïble al meu costat. El meu tradicional 'culogorro' no podia faltar», ha escrit la jove sota la imatge, que s'ha omplert de 'likes' i comentaris, que es comptaven per milers una hora després de la publicació.

L'estiu passat, Tamara Gorro compartia al seu compte personal d'Instagram una fotografia semblant a la d'avui, però en la posició contrària, com es pot apreciar a la següent publicació.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La Capell a l'inrevés #mamamolona # puesyaestaría #

Una publicació compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el


Comentaris

envia el comentari