Primer pla de Tamara Gorro.

Tamara Gorro confessa als seus fills que un bebè està en camí després del trist adeu

Tamara Gorro té ganes de tornar a ser mare

Després de fer front al seu any més difícil, Tamara Gorro torna a poc a poc a la normalitat. El 2022 començava per a ella amb la pitjor de les notícies, anunciant la separació d'Ezequiel Garay. Això, mentre havia de fer front a la lluita contra la malaltia, i és que la depressió acabava consumint la seva vida fins al punt de portar-la a l'hospital moltes vegades.

▶️ Vídeo del dia

Després de tocar fons, a poc a poc les coses van començar a millorar per a la influencer, arribant fins i tot a donar-se una segona oportunitat amb el marit. Tot i això, el pitjor cop per a ella i la seva família arribava aquest estiu, quan perdien la seva princesa. 

Valeria, la seva neboda, moria a causa d'un càncer contra el qual feia anys que lluitava. Una batalla en què Gorro sempre s'ha bolcat al màxim, compartint vídeos i recaptant fons per a la investigació. «La meva princesa, la meva nena del somriure etern. Tota una vida juntes, però cinc anys inseparables», l'acomiadava amb llàgrimes als ulls.

Tamara Gorro somrient
Tamara Gorro no pot superar el cop que acaba de rebre | GTRES

«Una balança on va existir el patiment, però sens dubte va guanyar la força, l'energia, les ganes i l'amor», compartia amb els seguidors. «Te n'has anat, vida meva, te n'has anat per sempre. Però ensenyant al món que no es pot deixar de lluitar, i sempre fer-ho amb un somriure», assenyalava. «Ets un exemple d'admiració. Princesa meva, no saps el buit que em deixes, no t'imagines quant m'has ajudat, ensenyat i motivat».

Sens dubte, un dolorós i tràgic comiat del qual tant a ella com als seus fills els ha costat refer-se. De fet, als petits els ha costat entendre que no podran veure mai més una persona tan estimada per a ells.

Tamara Gorro, molt il·lusionada amb la possibilitat d'un altre fill

Així ho explicava ella mateixa a les seves xarxes socials: «Em trenca l'ànima. Si els grans no ho entenem, com ho han de comprendre ells…», escrivia al costat d'una imatge de la seva filla. «La meva nena ho està passant força malament, té l'esperança que torni la seva cosina, la seva gran amiga. Tot ho relaciona amb ella, mireu el que em va demanar dibuixar a la sorra i amb la seva amiga Lucía el que es van demanar al pinta-cares», confessava.

Tot i això, passar una etapa tan complicada sembla haver-los unit fins i tot més com a família i ja miren el futur amb optimisme. De fet, la influencer fins i tot es planteja tornar a ser mare novament i donar-los un germanet a Shaila i Antonio.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara i Ezequiel volen formar una família nombrosa | GTRES

Fa poc, la televisiva compartia una imatge al costat d'un nadó i deixava clar que li queia la bava en poder sostenir-ho als braços. «Benvinguda, María. No pots ser més bonica i bona. Em queda bé, veritat?», preguntava a la família virtual. «Sí, ho confesso, sempre vaig voler un altre fill/a», reconeixia a continuació.

D'aquesta manera, tot indica que Gorro ja es planteja ampliar la família, tot i que també ha patit molt fins a poder complir el somni de quedar-se embarassada. La seva primera filla, Shaila, arribava al món gràcies a la gestació subrogada, una opció que Tamara ha defensat molt i que feia viatjar a l'estranger, ja que al nostre país no està aprovada.

El miracle arribava de la mà del petit Antonio, ja que després de sotmetre's a diversos tractaments que fins i tot posaven en risc el seu matrimoni, la influencer per fi aconseguia quedar-se embarassada.

Ara sembla que Tamara ja es troba amb forces per intentar tenir un altre nadó i així complir el seu somni de tenir una família nombrosa.