Primer pla de Paolo Vasile

Paolo Vasile es rendeix per l'últim fracàs que el porta a la ruïna

Paolo Vasile es troba desesperat per la situació

Fa mesos que Paolo Vasile està molt preocupat per la situació de Telecinco. Durant anys ha estat la cadena preferida dels espanyols, però des de fa uns mesos l'audiència cau en picat. Davant d'aquesta situació ha cancel·lat o ajornat programes i n'ha posat en marxa d'altres, però sense encert, com li ha passat amb l'últim.

Ahir a la nit va estrenar el nou reality, Pesadilla en el paraíso, que esperava que fos l'èxit de la temporada. Res més lluny de la realitat. No va aconseguir enganxar el públic i això el té absolutament decebut.

El conseller delegat de Mediaset tenia les esperances posades en el nou format que es va estrenar ahir. Creia que, atès que el públic del grup és un gran aficionat als realities, aconseguiria enganxar-lo amb un de nou. Les seves expectatives, no obstant, no es van complir.

Foto de l'elenc de 'Pesadilla en el paraíso'
Pesadilla en el paraíso no va registrar l'audiència esperada en el seu primer programa | Mediaset

Famosos envoltats de polèmiques i interès patint en una granja sense comoditats era l'atractiu que Paolo pensava que agradaria a l'audiència. Per això, ahir a la nit va estrenar amb tota la pompa possible Pesadilla en el paraíso, presentat per Carlos Sobera i Lara Álvarez.

Però no, el públic va preferir l'opció que li va brindar Antena 3. Ens estem referint a la pel·lícula Padre no hay más que uno, dirigida per Santiago Segura. D'aquesta manera, l'esmentat film va aconseguir ser l'alternativa preferida dels espanyols amb un 17,7% de share i 1.478.000 espectadors. El nou format de Telecinco va haver de conformar-se amb el 13,5% i 1.187.000 de seguidors.

Paolo Vasile va intentar donar el major joc possible

El directiu italià ha quedat sorprès pel resultat del programa estrenat. I és que estava segur que l'audiència s'enganxaria als primers conflictes sorgits dins de la granja. En concret, el que van protagonitzar Gloria Camila i Pipi Estrada, dos dels famosos més controvertits.

La picabaralla va començar quan la filla d'Ortega Cano estava intentant ficar un ruc a la quadra i el periodista va arribar disposat a fer-ho. Això va enfadar a la jove que li va dir: «Estimat, fa dues hores que ho intentem». Però al final ella ho va aconseguir, cosa que va portar el seu company a dir: «Com us enteneu entre rucs».

Foto de Gloria Camila
Ni la disputa entre Gloria Camila i Pipi Estrada va 'enganxar' l'audiència | Mediaset

La tensió entre tots dos va anar a més, tant és així que van continuar tirant-se retrets a l'habitació. L'ex de Miriam Sánchez es va dirigir a la noia dient: «Jo vaig anar a la Primera Comunió i a la del seu germà, però no se'n recorda perquè té memòria emocional». A la qual Glòria va respondre: «No, perquè tinc dissociació, maco».

Paolo va veure que la participant va voler continuar la disputa, per aquest motiu va carregar contra el treball del seu company a Sálvame. Va afirmar: «L'únic que veig és que, de vegades, parleu sense saber. Doneu per fet coses que no són»

Estrada no es va quedar callat i va retreure a la filla del torero que la dona podria haver acabat amb totes les especulacions sent clara. I això no va agradar a la jove, que va deixar anar.«Per què us entossudiu a dir-li a la gent el que ha de fer? No et contestaré més perquè això no és Sálvame».

▶️ Vídeo del dia

Aquest conflicte va donar joc a la vetllada, però també hi van contribuir l'acostament entre Omar Sánchez i Marina o l'enuig de Mónica Hoyos. De moment, malgrat tot, no van aconseguir atrapar els espectadors, potser succeirà la propera gala.