Primer pla d'Alejandra Rubio.

Alejandra Rubio ignora les advertències davant la imminent ruptura: «Quina sort tinc»

Alejandra Rubio passa pàgina en el seu pitjor moment personal

Alejandra Rubio ha preferit eludir els problemes sentimentals que s'acosten envoltant-se d'una de les persones que més s'estima. Després de la cancel·lació de Viva la vida, la filla de Terelu gaudeix de més temps lliure que ha decidit aprofitar al màxim.

▶️ Vídeo del dia

Tothom sap que la noia sent devoció per la seva àvia María Teresa Campos. No han estat poques les vegades que han gaudit de plans juntes i ara neta i àvia tornen a repetir. Ho feien amb una partida de cartes i un viatge amb cotxe on la veterana periodista no ha pogut evitar deixar-se portar per la música.

Alejandra Rubio gaudeix de la millor de les companyies a un pas de separar-se

La filla de Terelu Campos no passa un moment molt bo pel que fa a la seva vida sentimental. Fa uns dies, coincidint amb la celebració de l'aniversari de la seva mare, Alejandra i el seu xicot van protagonitzar una esbroncada al mig del carrer. Una discussió que feia presagiar el pitjor i que va provocar els rumors sobre una possible ruptura.

Ara, l'excol·laboradora de Viva la vida ha decidit prendre's un temps de les preocupacions i gaudir d'una jornada distesa. Per això no ha dubtat a fer plans amb la seva àvia en qui se sol refugiar quan les coses comencen a torçar-se.

Alejandra Rubio seriosa
Alejandra Rubio està passant per un moment personal molt delicat | GTRES

Sempre que la seva agenda els ho permet, Alejandra Rubio decideix passar un temps amb María Teresa. Unes hores on neta i àvia es posen al dia de les seves vides i s'ho passen d'allò més bé en companyia. En aquesta ocasió, la influencer feia partícips els seus seguidors del moment amb dues publicacions on mostra com se sent de feliç i afortunada.

«Que bé que m'ho passo amb tu, àvia, quina sort tinc», escrivia acompanyant una foto en blanc i negre on se les veu jugant a cartes. María Teresa és una gran aficionada a les cartes i sempre procura organitzar alguna partida amb les seves amigues i les seves filles.

Aquesta vegada ha estat Alejandra qui s'ha convertit en la seva contrincant i, tenint en compte la seva publicació, ha estat molt feliç. Després de la partida, totes dues han pujat al cotxe per dirigir-se a un altre destí i la jove aprofitava per gravar la seva àvia ballant.

Una estampa que demostra la bona sintonia que hi ha entre totes dues i com la María Teresa encara té ganes de deixar-se portar per la música. «Estic bé, podria estar millor, però estic passable», confessava la periodista fa uns dies.

Alejandra Rubio es refugia en els seus

Alejandra Rubio es va convertir en notícia fa uns dies quan va ser enxampada discutint amb el seu xicot, Carlos Agüero. Els dos joves sortien de la festa d'aniversari de Terelu per acabar discutint al mig del carrer.

La conversa no semblava gaire amigable i els rumors d'una possible separació van començar a circular. Sálvame va abordar la notícia i van preguntar directament a Alejandra sobre els fets. «No vull donar cap explicació de la meva vida, no ha passat res, està tot bé», va dir donant per tancat el tema.

Captura de María Teresa Campos i Alejandra Rubio.
Alejandra Rubio decideix passar el seu temps lliure amb la seva àvia, María Teresa Campos | MTMAD

Des de llavors només se sap sobre en quin punt està la seva relació, però és clar que això no li ha tret les ganes de gaudir de la seva àvia. Sobretot ara que, als 81 anys, comença a patir les xacres pròpies de la seva edat. Va ser la mare d'Alejandra qui ja va manifestar la necessitat d'estar més pendent de María Teresa i sembla que la noia s'ha sumat a acompanyar-la.