Raphael

Raphael sap que no pot fer res amb el seu fill després de veure l'últim missatge

El cantant es queda descol·locat després de veure la foto de Manuel Martos i la seva dona

Raphael no perd de vista com està passant l'estiu el seu fill Manuel Martos amb la seva dona, Amelia Bono. Raphael es va emportar un cop de cap l'any passat quan veia que l'amor que es professaven l'exjurat d'OT i la filla de José Bono, travessava per una crisi galopant.

Sens dubte, va ser la crisi més gran de la parella en els més de 14 anys de matrimoni que sumaven. Raphael no s'esperava que el matrimoni fes el pas de separar-se el juny del 2021. Aquesta va ser una notícia que va afectar en gran mesura el cantant de Linares i, igualment, la seva dona, Natalia Figueroa.

La veritat és que Manuel Martos i la seva dona havien tingut quatre fills en comú i una vida matrimonial aparentment feliç. I és que es consideraven com un dels matrimonis de famosos més sòlids del panorama nacional.

Raphael assumeix que la realitat és una altra després de veure la imatge del matrimoni

El cas és que semblava que no tot era com es pintava i l'anunci de la separació va ser tot un cop per als seguidors de la parella. Sempre seguien les seves aventures a les xarxes socials i els vídeos del matrimoni es feien virals per la seva originalitat.

Fotomuntatge de Raphael i Manuel Martos
Raphael, perplex en veure què han fet Manuel Martos i Amelia Bono | Catalunya Diari

Amb tot, a partir de la separació, els mesos van anar passant i tots dos sempre van deixar clar que pel bé dels fills la seva relació seria cordial. Això sí, ningú esperava que només un any després, tots dos es tornessin a donar una oportunitat i s'unissin de nou per a alegria dels seus quatre fills.

I quina millor manera de celebrar que l'amor havia tornat a casa dels Martos Bono amb un estiu carregat de sorpreses i de viatges per tot el territori nacional?

Raphael veu el seu fill posar amb la seva dona i la imatge ho diu tot

Sens dubte, aquestes primeres vacances després de donar-se una segona oportunitat han estat inoblidables. I la veritat és que els hem vist en nombroses ocasions posant a les xarxes socials, cosa que no passava amb freqüència els mesos abans de trencar.

▶️ Vídeo del dia

Al fill de Raphael i la influencer se'ls ha vist per diversos punts de la geografia espanyola. No han escatimat en despeses ni en viatges de plaer, i segur que ho han celebrat els seus seguidors que estaven realment afligits després que el 2021 separessin els seus camins.

La darrera imatge amb què ens han sorprès no destaca especialment pel seu romanticisme. En aquesta ocasió, sembla que l'amor ha passat a un segon pla, pel que veiem a la fotografia.

El socorregut bitllet que porta la influencer a la funda del seu telèfon

Segons diu el text de la imatge, tots dos van sortir a sopar aquest dimecres i així ho van posar de manifest a les seves xarxes. Amelia va ser l'encarregada de publicar diverses fotos amb el mòbil. I justament en una imatge en què apareixen davant d'un mirall, podem veure una cosa peculiar a la funda del telèfon mòbil.

Primer pla d'Amelia Bono
Amelia Bono rep una allau de comentaris després de pujar la seva última foto | Europa Press

I és que Amelia, com qualsevol altra persona corrent, porta algun bitllet guardat a la funda del seu telèfon per si sorgeix algun imprevist. La veritat és que aquest ha estat un detall que ha provocat nombrosos comentaris i alguns han estat molt graciosos.

«Portes al mòbil els diners per comprar el pa», ha escrit una seguidora d'Amelia. «M'encanta el moment cinc euros al mòbil com una adolescent», ha dit una altra. «Jajaja, em fa gràcia, tu també fiques els bitllets a la funda del mòbil per darrere», apuntava una altra.