Primer pla de Carlos Sobera.

El detall que ningú ha vist a 'Pesadilla en el Paraíso' i posa en alerta a Telecinco

El nou 'reality' de Telecinco arriba de manera discreta

Des de fa mesos Telecinco ha lliurat una batalla per les audiències de la qual no aconsegueix sortir victoriós. Amb la nova temporada, Pesadilla en el paraíso semblava ser el punt d'inflexió, que li concedís a Telecinco el protagonisme. Tot i això, les dades d'audiència de la primera gal·la demostren tot el contrari.

Mediaset sempre ha apostat pels realities quan volen fulminar la competència. Supervivientes o Gran Hermano han estat dues de les joies de la corona de Telecinco. La resta de cadenes temien quan aquests programes veien la llum, sobretot a les gales d'estrena.

Això és just el que esperaven que passés amb Pesadilla en el paraíso. El nou format es va estrenar ahir, després de setmanes de gran expectació. Però sembla que l'audiència ha decidit donar-li l'esquena des del primer dia.

Pesadilla en el paraíso no aconsegueix captivar l'audiència

Tot i que el reality compta amb noms força atractius, sembla que això no ha estat suficient per marcar-se una potent gal·la d'estrena. Pesadilla en el paraíso signava un 13.5% de quota, i al voltant de 1.187.000 espectadors. Una xifra que no estaria malament si fos una gal·la normal del reality, quan ja portés almenys 1 mes d'emissió.

Foto d'Omar Sánchez a 'Pesadilla en el paraíso'
Pesadilla en el paraíso no va cridar l'atenció del públic com s'esperava | Mediaset

Tot i així, estem parlant de l'estrena. I és que sense anar més lluny, Supervivientes 2022 feia una quota de pantalla de 21,7% i reunia 2.308.000 espectadors en la seva estrena. Amb el pas de les setmanes, la tendència de sempre és a anar decaient, així que si Pesadilla en el paraíso ha començat així, mal futur podem presagiar-li.

Tot apunta que actualment Telecinco està sense recursos per sorprendre l'audiència. Setembre és un mes molt important per a la televisió. És quan les cadenes han de demostrar la seva potència i captivar l'audiència amb els seus nous projectes.

Telecinco ha començat de la pitjor manera possible, primer, la nova edició de Got Talent que va anotar un mínim històric des que es va començar a emetre el xou. I el seu últim moviment, emetre en obert la docusèrie de Rociíto, En el nombre de Rocío, que no ha aixecat el més mínim interès. Principalment, perquè els capítols ja van ser estrenats fa mesos a la plataforma Mitele Plus.

L'estrena de Pesadilla en el paraíso no ha estat exempta de polèmica

Si el reality hagués tingut la mateixa repercussió a share que a xarxes socials, els directius de Telecinco estarien més que satisfets. Tot i això, no ha estat així, encara que hagi signat un discret debut a la televisió, les xarxes s'inundaven de mesos dels usuaris que van seguir molt de prop la gal·la.

Però no totes les opinions eren positives, ans al contrari. Una de les queixes més grans era la selecció del presentador, Carlos Sobera. I és que encara que el basc té gran part de l'acceptació del públic, en un primer moment es va revelar que Lara Álvarez seria qui el conduiria.

Però després d'un canvi d'última hora, Lara va tornar a quedar relegada a la tasca de copresentadora. Igual que a Supervivientes, Lara és qui condueix el programa des de les instal·lacions del reality. I Carlos Sobera des de plató.

▶️ Vídeo del dia

Aquest canvi sobtat no ha estat vist amb bons ulls pels usuaris de Twitter, ja que esperaven que finalment Lara Álvarez fos la presentadora principal. Però, sens dubte, el que més ha molestat el públic és l'absència del directe al reality. Durant gairebé una hora, es va emetre part dels primers dies dels concursants, enregistraments que s'havien fet fa setmanes i que no van agradar gens als espectadors.

El sorprenent de qualsevol reality és mostrar en directe les vivències dels participants. I en això, Pesadilla en el paraíso no ha sabut jugar bé les seves cartes.