Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario descobreix el drama del seu cunyat i pateix pel bebè

María José Campanario està preocupada per la privadesa del seu fill

No hi ha dubte que, des que va néixer el petit Hugo, María José Campanario està més desapareguda que mai del focus mediàtic. I és que, al llarg d'aquests mesos, l'odontòloga ha preferit mantenir un estil de vida molt més discret que abans.

Així mateix, des que va contreure matrimoni amb Jesulín de Ubrique, la mare de Julia Janeiro va haver de començar a bregar amb l'assetjament de la premsa. De fet, es va acabar acostumant tant que fins i tot es va animar a protagonitzar, juntament amb el torero, diverses portades per a la revista ¡Hola!.

Ara, però, des de l'arribada al món del seu fill petit, el matrimoni roman més allunyat que mai dels mitjans. Això sí, sembla que el desig de tots dos que el seu petit creixi en un entorn tan tranquil com sigui possible no està sortint del tot bé a causa d'una persona.

Primer pla de María José Campanario
María José Campanario vol mantenir el seu fill allunyat del focus mediàtic | Europa Press

Una cara molt coneguda de Telecinco sentencia Víctor Janeiro

Fa unes setmanes, es coneixia la sorprenent notícia que Víctor Janeiro, cunyat de María José Campanario, s'unia a l'elenc de participants del nou concurs de Telecinco. Així mateix, Pesadilla en el paraíso va voler comptar amb aquest gran fitxatge pels secrets que podria destapar el torero de la seva família.

Per descomptat, les expectatives al germà de Jesulín estaven molt altes perquè tots els mitjans estaven desitjant que deixés anar nous detalls sobre el nou membre de la seva famosa família. I és que des que va néixer el petit Hugo, és poca la informació que es té sobre ell, ja que els seus pares van portar tot el procés de l'embaràs el més discretament possible.

Tot i això, mantenir el desig que el seu fill creixi sense estar al focus d'atenció resulta quasi una missió impossible. Sobretot ara més que mai, que Víctor Janeiro està participant en aquest reality.

Justament, ahir, 8 de setembre, per fi va arrencar Pesadilla en el paraíso. Així mateix, els col·laboradors que comentaran tot el que passi a partir d'ara al concurs, també es van asseure a plató. Alguns dels tertulians són Marta Peñate, Alejandro Albalá i Nagore Robles. De fet, aquesta última ja ha anat acaparant algun titular d'un mitjà pel comentari que va tenir respecte al recent concurs del cunyat de María José Campanario. I és que, segons la basca, no tots els participants del reality estan donant el mateix contingut.

El programa va decidir emetre una seqüència en què es veia el torero enmig de la discussió que hi va haver entre Pipi Estrada i Gloria Camila. Per això la col·laboradora va decidir parlar alt i clar sobre l'actitud de l'oncle d'Andrea Janeiro.

«Potser la gent no se n'ha adonat. Mare meva, que vas despistada: aquest xaval que parlava amb Gloria és Víctor. Víctor, que no ha parlat! És Víctor Janeiro, que està concursant», deia davant la sorpresa de tots.

Nagore Robles somrient a un photocall
Nagore Robles ha carregat durament contra el concursant | Mediaset

Només deixar anar aquest comentari, Carlos Sobera, presentador del format, va voler donar la cara pel concursant. «Com aprofites per donar llenya al pobre Víctor. Ja tindrà temps per al seu protagonisme», deia a la col·laboradora.

Tot i això, María José Campanario va ser testimoni que Nagore Robles seguia en la seva línia per un clar motiu. «És que el Víctor és dels cars! A mi em molesta molt aquesta gent que no dona un vídeo», explicava. D'aquesta manera, l'enuig de la tertuliana es devia a l'alt cost que hauria pagat Telecinco per tenir un personatge de la talla de Víctor Janeiro.

Jesulín de Ubrique podria trencar el silenci

Mentre es va coent aquesta polèmica, per la seva banda, María José Campanario és conscient que el seu marit també en podria protagonitzar una dins de ben poc. I és que Jesulín de Ubrique està disposat a explicar tota la veritat respecte al seu matrimoni amb Belén Esteban.

«Estic pendent de fer una sèrie documental per a una plataforma. És un recorregut per la meva vida amb imatges i hi participarà molta gent: companys d'estudis, metges, amics...», deia el pare d'Andreíta.

▶️ Vídeo del dia

Per descomptat, aquest projecte podria posar en perill el bon rotllo que ara manté el torero amb la mare de la seva filla. Sens dubte, una relació que ha costat anys d'aconseguir perquè ara es llenci tot per la borda.