Sonsoles Ónega

Sonsoles Ónega es venja després que aconseguís deixar-la fora

Rociíto va poder estar darrere de l'acomiadament de la presentadora a Telecinco

Sonsoles Ónega ja s'ha allunyat de Telecinco, malgrat que segueix havent-hi molts interrogants sobre el motiu que la va portar a abandonar la cadena.

En un primer moment, hi va haver qui s'atrevia fins i tot a insinuar que la responsable era ni més ni menys que Rociíto. Tot i que per entendre-ho caldria remuntar-se fa uns mesos, arran d'una polèmica protagonitzada per Marta Riesco, parella d'Antonio David, i la filla de Rocío Jurado.

Primer pla de Sonsoles Ónega amb el rostre seriós
Sonsoles Ónega, en el seu moment més complicat en tots els àmbits | GTRES

La reportera no dubtava a assegurar que havia rebut una trucada de Carrasco oferint-li feina després d'anunciar la seva ruptura amb l'exguàrdia civil. Molts van posar en dubte la veracitat d'aquella trucada, malgrat que Sonsoles no dubtava a ratificar la informació, assegurant que provenia d'una font de confiança total.

En aquell moment, la presentadora rebia una estrebada d'orelles de part dels seus caps i li advertien que no tornés a treure el tema, cosa que la molestava profundament.

Sonsoles Ónega i Pablo Motos
Sonsoles Ónega apareixia molt contenta a 'El Hormiguero' | ATRESMEDIA

Aquest seria el punt d'inflexió que obligava Ónega a buscar feina en una altra banda, concretament a la competència. «Quan Sonsoles va tornar després de tenir Covid, li van prohibir parlar de la famosa trucada de Rocío Carrasco a Marta Riesco».

«Al no poder explicar-se de per què va afirmar el que havia dit, va quedar la seva professionalitat en dubte, va dir: "Fins aquí"», explicava Diego Arrabal al seu canal de Youtube.

Fa poc, i llesta per seguir el seu camí a Atresmedia, Sonsoles se sincerava amb Pablo Motos sobre com s'havia gestat el seu acomiadament i com el va poder suportar.

Pel que sembla, la presentadora no s'esperava rebre una trucada que la canviaria la vida per sempre. Ni més ni menys que la secretària del director general d'Atresmedia Televisió, Carlos Fernández Alonso.

«Vaig pensar que volien adaptar alguna novel·la meva», explicava emocionada. I la setmana següent la van citar en un hotel de Madrid per deixar clars els detalls de l'oferta.

Sonsoles Ónega recorda la decisió angoixant de deixar Telecinco

«Tenim un pla per a tu», li van dir. I malgrat que l'oferta era molt temptadora, Sonsoles va demanar 48 hores per reflexionar que van resultar ser molt angoixants.

«Primer perquè no m'ho esperava, pensava que no em passaria mai. Segon, l'angoixa de com els ho dic als meus caps dels quals segueixo enamorada, perquè és gairebé més dur que un divorci. I tercer en quin moment».

Amb el cor dividit, i havent pres ja la decisió, la presentadora reconeix que va ser «el comiat més llarg i probablement el més dolorós».

Imatge d'un moment de Ya son las ocho, on Sonsoles Ónega i Marta Riesco debaten
Imatge d'un moment de 'Ya son las ocho', on Sonsoles Ónega i Marta Riesco debaten | Mediaset

Gairebé com una mena de «divorci dur», malgrat que mira al futur i als seus nous projectes amb tota la il·lusió del món. De fet, assegura que ella ho va entendre com un 'fins sempre' i pretenia mantenir una llarga conversa amb Paolo Vasile.

«Quan vaig acabar el programa vaig decidir parlar amb els meus caps. Les coses s'han de comunicar, no volia demorar-ho perquè estàvem preparant la nova temporada, que ha començat ara», assegura.

Sonsoles Ónega plorant en directe
Sonsoles Ónega trenca a plorar en directe | Telecinco

«No volia estar en una taula imposant un silenci o una mirada. Vaig decidir que era el millor moment. Va ser el comiat més llarg. Paolo Vasile m'ha donat una oportunitat importantíssima perquè avui m'ha permès ser aquí».

De fet, guarda un gran afecte als seus companys de Telecinco, entre els quals hi ha Joaquín Prat.

«Vaig sentir que no estava traint cap nou projecte. Ya es mediodía seguia i li desitjo la sort més gran a Joaquín Prat i al meravellós equip que hi ha al darrere», afegeix.

«No vaig pensar que es faria una tan grossa, no vaig calibrar la magnitud de la decisió», es lamenta sobre tota la polèmica que generava la seva partida.