Primer pla de Rocío Flores.

Rocío Flores trenca el silenci i confirma que la relació ha acabat

Flores ha optat per no fer el que tots s'esperaven el dia més important

Rocío Flores ja ha acabat les seves vacances d'estiu, però la vida continua més o menys igual per a ella. Canviant els destins paradisíacs d'Eivissa pels locals de moda de Madrid i els restaurants més exclusius, Ro continua amb la seva vida d'influencer a tot drap.

Sembla que no té pressa per tornar a la televisió. Va acabar la seva col·laboració a El Programa de Ana Rosa abans de l'estiu i després se'n va anar de vacances. Així com la seva tia Gloria Camila o Isa Pantoja han seguit lligades a Mediaset, Rocío Flores ha preferit descansar.

És comprensible tenint en compte que l'únic que hi rep són disgustos. Alguns també creuen que aquest pas enrere de Rocío respon a una estratègia familiar pactada amb el seu pare i amb Marta Riesco. L'objectiu seria tornar ara amb més força i coincidint amb l'estrena en obert del documental de la seva mare.

El pare de Rocío Flores ja ha ensenyat les seves cartes amb unes crítiques molt dures cap a Rociíto des del seu canal de YouTube. Vol treure partit de la polèmica que suscitarà el documental, gens amable amb la família Mohedano.

▶️ Vídeo del dia

Per la seva banda, la influencer, de moment, no s'ha pronunciat sobre aquest tema, però el seu últim gest diu molt del paper que vol jugar en aquesta nova batalla.

Rocío Flores mou fitxa i deixa plantada la seva família

Rocío Flores té un dia marcat en vermell al seu calendari. Es tracta del 8 de setembre, el dia de la Mare de Déu de Regla. A Chipiona, aquesta data se celebra amb magnificència, ja que la Verge surt en processó.

Ja és tradicional la foto al balcó de la casa de Gloria Mohedano, 'La meva àvia Rocío' que al seu dia va ser de 'La más grande'. En vida de Rocío Jurado, allí es reunia tota la família per rebre la Mare de Déu de Regla al seu pas. El pas s'aturava perquè la família pogués expressar la seva devoció i els seus respectes.

Foto del balcó a Chipiona amb Rocío Jurado i tota la seva família.
El balcó, en una de les seves millors èpoques, amb Rocío Jurado al capdavant. | GTRES
 

Tot i la mort de Rocío, cada any una gran part de la família ha continuat reunint-se al balcó. Aquests últims anys, els de sempre havien coincidit amb les noves generacions, la de Gloria Camila, Rocío o els fills de Rosa i de Gloria.

Aquest cop les coses han estat molt diferents. Per començar, és la primera vegada a la història que el pas de la Mare de Déu no passa davant de la casa de Rocío Jurado. No havia passat mai això fins ara i ningú ha donat explicacions, però és un clar senyal que la crisi familiar ha fet efecte a Chipiona.

Rocío Flores a Chipiona
Rocío Flores sí que va estar al balcó de Chipiona l'any 2020. | GTRES
 

La inauguració del Museu i les veritats que explica el documental han tingut els seus efectes a la societat de Chipiona, que ha decidit no afavorir més la família.

D'altra banda, només hem pogut veure Gloria i el seu marit José Antonio Rodríguez i Rosa Benito amb Amador Mohedano. Cap altra cara coneguda en un dia que era ideal per mostrar la unitat familiar. Gloria és en un reality i Rocío Flores preferia quedar-se a Madrid, de festa amb amigues.

Ha liquidat el tema amb un story amb música de la seva àvia de fons, lamentant no poder ser a Chipiona.

Foto del balcó de Chipiona de Rocío Jurado amb els seus familiars.
Rocío Flores ha confirmat amb la seva absència que la unió familiar ja no és tan forta. | GTRES
 

El gest crida l'atenció, ja que, en plenes revelacions familiars, ella decideix no prendre part pels seus oncles avis i evita la foto al balcó. Tampoc el seu germà David ni el seu pare no han anat a la cita. La divisió del clan ja no es pot amagar i el que el documental pot acabar provocant encara està per veure.

Sigui com sigui, Rocío Flores vol seguir el seu propi camí i allunyar-se de qualsevol polèmica familiar. La seva carrera com a influencer va per bon camí i intentarà centrar-s'hi sense haver de parlar de la seva família. De moment, ja ha trencat públicament amb la jauría que, segons la seva mare «s'ha aprofitat tota la vida de Jurado».