Rocío Flores

Rocío Flores es trenca i explica la veritat al seu xicot Manuel

Rocío, tocada després d'absentar-se el dia més important per a la seva família

Rocío Flores fa un temps que està desapareguda de la televisió, i més concretament des que s'acabés la temporada passada de El programa de Ana Rosa.

D'altra banda, la jove ha estat protagonista els últims dies, i no pel seu possible retorn als platós de televisió. Se n'ha parlat per una altra absència, que en aquest cas afecta tota la seva família.

Rocío Flores ha estat una de les principals absents al balcó de Chipiona, on fa escasses hores la seva família es reunia per veure la processó de la Verge de Regla.

La veritat és que en poques ocasions ha faltat la filla de Rociíto a aquest esdeveniment tan significatiu per a la seva família i per als habitants de Chipiona, com era la seva àvia Rocío Jurado.

Rocío Flores és conscient que la seva absència ha estat molt polèmica

Però el cas és que aquest any ha cridat molt l'atenció que la jove no estigués a l'esmentat balcó. Sí que la vam poder veure allà l'any 2020, com podem apreciar a la imatge següent.

Rocío Flores a Chipiona
Rocío Flores sí va estar al balcó de Chipiona l'any 2020 | GTRES

La influencer ha volgut sortir al pas per revelar els motius pels quals no hi ha aparegut en un dia tan important per als seus.

La raó principal per la qual Rocío no ha viatjat de Màlaga a Chipiona és que s'ha hagut de desplaçar a la capital d'Espanya. Les raons per no acudir a la localitat gaditana no eren altres que haver de complir certs compromisos professionals.

Alhora, un casament d'una persona important a la seva vida, que se celebrava el cap de setmana passat a Madrid, ha fet impossible que viatgés al sud d'Espanya.

«És veritat que se'm va convidar, però no hi he pogut anar, vaig cada any, però sí que és veritat que avui justament tenia feina aquí a Madrid. I demà tenia un casament a Madrid on havia d'anar. Per qüestió de temps , no hi podia anar», sosté la filla d'Antonio David Flores.

Els motius pels quals no ha pogut anar al balcó de Chipiona

El que ha volgut posar de manifest és que des de més de 500 quilòmetres ha estat atenta a tot el que passava a Chipiona. «He estat en contacte amb la meva cosina, m'ha estat fent fotos».

A més, la noia ha explicat la imatge que ha transmès la seva família al balcó de Chipiona. «Alegria, què em transmetrà? Jo, tothom que hi vulgui anar, benvingut és».

Balcó de chipiona
Rocío Flores ha confirmat els motius pels quals s'ha absentat del balcó de Chipiona | GTRES

Això sí, el que ara més desitja és reunir-se amb els seus familiars, ja que ha confessat que porta tot l'estiu sense veure'ls. «Però tinc pensament d'anar a veure la meva família per part de mare, que no els he vist a tot l'estiu», explica.

De la seva família materna només ha coincidit amb Gloria Camila, que fa uns dies s'embarcava en una nova aventura a Pesadilla en el paraíso. La veritat és que, totes dues han organitzat un viatge previ a l'entrada de la colombiana al reality, sabent que estarien un bon temps sense poder veure's.

La filla de Rociíto parla sobre la seva tia Gloria després d'entrar al reality

Avui dia desconeixem si la influencer té intenció de tornar aviat als platós. Però si finalment accepta la proposta de Telecinco perquè defensi la seva tieta, ho farà com només ella sap.

«Gloria té el seu defensor, però si estic a la tele treballant, diré el que em sembli bé i el que em sembli malament», ha sentenciat de manera clara.

▶️ Vídeo del dia

A poques hores que comenci una nova temporada de El programa de Ana Rosa, veurem si la jove decideix finalment continuar col·laborant en aquest espai. Un programa que tants beneficis econòmics ha reportat a la filla d'Antonio David durant l'últim any.