Primer pla de Terelu Campos.

Terelu Campos admet la discussió, però aclareix que encara són parella

Terelu Campos ha aclarit tots els dubtes

Terelu Campos ha tornat a donar la cara per una de les persones més importants de la seva vida. Així, la periodista no ha tingut cap problema per assegurar que, malgrat la discussió, la parella segueix junta i més feliç que mai.

Des que va desaparèixer Viva la vida, els col·laboradors d'aquest programa no han parat de buscar el seu lloc dins de Telecinco. I, encara que molts van rebutjar en el seu moment col·laborar en altres formats de la cadena, han trobat a Sálvame el seu salvavides.

Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera
Terelu Campos treu les ungles per la filla | Europa Press

El primer a anar a aquest espai de la Fábrica de la tele ha estat José Antonio Avilés. El company de Terelu Campos ha optat per deixar enrere les seves diferències amb els tertulians d'aquest programa i ha acceptat formar part de l'equip.

Una altra de les persones que no s'ha pogut resistir a la temptació ha estat la mateixa Alejandra Rubio. I és que, després de la seva esperava entrevista al Deluxe, la 'influencer' s'ha convertit en una de les cares més importants de Sálvame, i no precisament pel seu treball dins del programa.

Fa uns dies, la filla de Terelu Campos es va convertir en la protagonista del dia en sortir a la llum la forta discussió que va mantenir amb la seva parella al mig del carrer i durant la celebració de l'aniversari de la seva mare.

▶️ Vídeo del dia

Ara, la presentadora de televisió ha volgut aclarir públicament què és el que veritablement va passar entre la seva filla i el seu noi.

Terelu Campos admet el que va passar

A Terelu Campos no li ha quedat cap altra opció que sortir públicament a defensar la seva filla després de les últimes imatges que han sortit a la llum.

El dimecres passat, 7 de setembre, la periodista va saltar pels aires després que el seu propi programa tornés a emetre les imatges d'Alejandra i el seu noi discutint al carrer.

I és que, malgrat saber perfectament el preu que s'ha de pagar per formar part de la família de Mediaset España, a Terelu Campos no li ha fet força gràcia el tracte que el programa està donant a la seva filla.

Imatge d'Alejandra Rubio al programa 'Viernes Deluxe'
La filla de Terelu Campos protagonitza una forta discussió al carrer | Telecinco

La presentadora del format va assegurar que no té ni idea dels motius que van provocar aquesta discussió, però que, encara que els sabés, no els explicaria.

«Allà dins no va passar res que jo veiés. Des del primer moment jo sabia que Carlos se n'anava abans, s'aixeca a tres quarts de sis del matí i és lògic», va defensar-los.

Tot seguit, Terelu va fer públic el consell que va compartir amb la parella. «Després de veure-ho a la televisió, l'únic que els vaig dir que això és un error de primer de primària», els hi va recriminar.

«Sent el meu aniversari, us penseu que la premsa se n'ha anat i no s'ha amagat? Si teníeu alguna cosa a dir-vos hi havia un bany a dins i no els hagués vist ningú», continuava.

A més a més, va aprofitar l'ocasió per aclarir que la seva relació amb el seu gendre és immillorable. «Vaig estar amb ells divendres, dissabte, diumenge van venir a sopar... O sigui que fixa't», aclaria.

Alejandra Rubio i el seu nou xicot Carlos Agüera.
Terelu Campos confirma que la parella segueix junta | Europa Press

«La conversa no sé de què va i prefereixo no saber-ho perquè així no se m'escapa res. Ells estaven absolutament normal l'endemà, no sé què va passar», deia ben segura.

«Són discussions que totes les parelles tenim, l'error és que si ets una persona pública no et pots permetre tenir ni aquesta diferència de conversa en públic», deixava clar.

Per acabar, Terelu Campos va voler mostrar el seu enuig amb el programa després de les crítiques que va rebre el xicot d'Alejandra Rubio just després que s'emetessin aquestes imatges.

«L'altre dia es va permetre dir unes coses d'aquesta persona, que és totalment anònima... L'únic que ha fet ell és posar alguna vegada amb ella per ser educat amb la premsa», concloïa.