Primer pla d'Omar Sánchez.

Omar Sánchez deixa clar que ja ha passat pàgina, però no la perdonarà

Omar Sánchez se sincera sobre la seva ex

Omar Sánchez no aconsegueix oblidar Anabel Pantoja. El canari és un dels grans atractius de Pesadilla en el paraíso i revelava aquest dijous que entrava al reality solter. Recentment, havia tingut una breu aventura amb Raquel Lozano, però va voler entrar al concurs sense cap mena de càrrega.

En tot cas, tot l'interès dels companys es concentrava en la relació amb la neboda de la tonadillera. Va mantenir una bonica història d'amor amb ella durant 4 anys. Van decidir passar per l'altar, però al cap de pocs mesos acabarien trencant per sorpresa.

Des de la seva separació, Omar ha volgut estar sempre molt a prop de la seva ex. Va confirmar que es van acomiadar abans que ella emprengués rumb a Supervivientes. Entre ells encara continuava existint amor, però, després del pas per Hondures, allò es va acabar esfumant. A la vida de la col·laboradora es va creuar un altre home. Yulen va aconseguir enamorar Anabel, i el surfista va quedar relegat a un segon pla.

Omar Sánchez i Raquel Lozano
Raquel Lozano va estar coneixent Omar fins fa poc de temps. | GTRES

Ha explicat que «tot el que vam fer és real. Al final, si jo em caso per separar-me, no m'hauria casat», però assumeix que «és la vida, però ara estic molt bé». Ha passat pàgina i vol oblidar-se de tot el que ha viscut en el passat que tant de mal li va provocar. D'alguna manera, s'alliberava d'aquesta càrrega emocional parlant amb Pipi Estrada i Mónica Hoyos. També es va voler pronunciar sobre el negoci que havien muntat junts, que va quedar al seu nom.

Va admetre que va seguir amb molta atenció la darrera edició del reality de supervivència. Al principi, no va tenir inconvenient a compartir les proves de superació de la seva ex, i aplaudia la seva bona feina. Tot i això, amb la irrupció de Yulen, va entendre que el millor era anar apartant-se.

Omar Sánchez comprova que la història d'amor amb l'esgrimidor «és una cosa real i que havia de superar. Et xoques amb la realitat que aquesta persona ja està amb una altra i ja està». Admet que no va ser gens senzill per a ell observar aquelles imatges a Hondures.

En qualsevol cas, també detecta que això li va permetre obrir els ulls. El va ajudar a adonar-se que la seva exdona s'estava enamorant d'un altre noi i que era millor oblidar-la. Tot i que sempre li ha dedicat paraules boniques, en aquesta ocasió s'hi mostra molt crític. Considera que va estar jugant amb els seus sentiments en fer-lo pensar que podrien tornar en algun instant. Almenys, això va ser el que el va deixar entreveure abans de marxar a Supervivientes.

Assenyala que «quan em fan mal, ja no tornaria amb aquesta persona. La meva essència ha canviat, he tingut decepció i mentides, per què t'hi has de gitar?», pregunta. Explica que «aquells mesos van ser durs per a mi, ho vaig passar malament, vaig plorar moltíssim».

Omar Sánchez fracassa en l'amor

Omar Sánchez confessa que no tanca les portes a l'amor. Després d'estar 4 anys amb Anabel i de conèixer Raquel Lozano, no li importaria conèixer algú que l'il·lusionés. Això sí, no té previst donar-li una segona oportunitat a la influencer.

En qualsevol cas, no descarta continuar sent bons amics com fins ara. Sempre s'han mostrat molt propers i que l'afecte mai no s'ha perdut. Tot i això, caldrà estar molt atents al retorn d'Anabel a la televisió, ja que de segur que té molt a dir de tot això.

Raquel, per la seva banda, amb qui va estar sortint unes setmanes, revelava que el canari encara continua sentint alguna cosa per la col·laboradora. Això és una cosa que ell desmenteix, ja que sembla disposat a tornar a buscar l'amor. Omar Sánchez no tindria inconvenient a conèixer algú a Pesadilla en el paraíso. Sap que oportunitats no li faltaran.