Fotomuntatge Antonio David Flores i el seu fill

David Flores Carrasco diu prou després de revelar-se l'última jugada del seu pare

David Flores Carrasco, fart després de destapar-se els estratagemes de l'exguàrdia civil

David Flores Carrasco sempre ha confiat en el seu pare i amb la seva germana formen una família molt unida amb un enemic comú, Rocío Carrasco.

David Flores Carrasco, tot i viure amb la seva mare fins al 2016, finalment va abandonar la casa familiar. I tot després que el seu pare fes l'impossible perquè s'acabés empadronant a Màlaga.

El jove ha cregut en la bona fe d'Antonio David, però aquesta setmana es quedava atònit després d'assabentar-se dels estratagemes que fa servir l'exguàrdia civil per fer mal a Rociíto.

El germà de Rocío Flores no s'ho podia creure després d'engegar la televisió. Ha vist un col·laborador de Telecinco deixar anar una exclusiva que deixa realment malament la parella actual de Marta Riesco.

David Flores Carrasco no aguanta una altra mentida més del seu pare

Aquest dimecres, José Antonio Avilés debutava com a col·laborador de Sálvame. I tot després que els directors li hagin donat l'oportunitat de continuar treballant a la cadena després del comiat de Viva la vida.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i David Flores
David Flores Carrasco ja no pot més. | CatalunyaDiari
 

José Antonio Avilés arribava al plató i començava guanyar-se els seus primers enemics per la seva actitud altiva i desafiant. Va actuar així amb alguns dels col·laboradors més veterans del programa.

El cas és que en la seva primera missió dins de l'espai de Telecinco, Avilés ha estat enviat a la perruqueria de Raquel Mosquera a Las Rozas. Ha anat fins allà per preguntar-li per la seva reacció després de veure els episodis tres i quatre de la nova docusèrie de Rocío Carrasco.

▶️ Vídeo del dia

Avilés revela la veritable cara d'Antonio David en el seu debut a Sálvame

En el nombre de Rocío assenyalava amb el dit la perruquera i vídua de Pedro Carrasco. El tertulià s'encaminava cap a Las Rozas quan, en un moment donat, ha donat una exclusiva que ha fet saltar totes les alarmes a casa de David Flores.

Imatge de José Antonio Avilés presentat oficialment com el nou fitxatge de 'Sálvame'
José Antonio Avilés, el nou col·laborador de 'Sálvame', revela una exclusiva que afecta el pare de David Flores. | Mediaset
 

Cal recordar que a la docusèrie, Rocío Carrasco afirma de manera contundent que Raquel Mosquera «no diu una veritat» quan parla del seu pare. Fins i tot ensenyava documents que no deixen en molt bon lloc Mosquera sobre el que va explicar de la repartició de l'herència de l'exboxejador.

El cas és que Avilés ha aixecat encara més polseguera a aquestes veritats de Rocío Carrasco. I és que ha deixat constància que moltes de les fal·làcies que ha dit als platós de televisió venien guiades pel que li anava dient Antonio David en directe.

El creador de les mentides de Raquel Mosquera sobre Rociíto

«A mi m'encantaria que Raquel Mosquera expliqués a qui li escrivia per WhatsApp mentre estava parlant al programa, perquè jo això ho he vist». Així començava la seva exclusiva el col·laborador de Sálvame, i ha donat finalment el nom de la persona. «Antonio David li escrivia mentre ella era al programa».

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i Raquel Mosquera.
Rocío Carrasco ja sap qui s'amaga darrere de Raquel Mosquera. | CatalunyaDiari
 

Amb tot, Lydia Lozano ha posat el focus en aquesta exclusiva que deixava anar el nou tertulià sobre Mosquera. «Una de les coses que va dir Rocío ahir és que sabia perfectament que des que mor Pedro Carrasco hi ha una complicitat. I que s'uneixen Antonio David i Raquel Mosquera contra Rocío», ha posat damunt la taula la col·laboradora.

Avilés, que no ha aconseguit cap declaració de Mosquera, ha posat un exemple concret del que feia Antonio David.

«Recordeu que ella de sobte li feia petons a Rocío Flores o al nen», ha remarcat. Així doncs, si la revelació del tertulià és verídica, queda clar que el que mou els fils de Raquel és el pare de David Flores Carrasco.