Primer pla de Tamara Gorro.

Tamara Gorro rep un cop inesperat que tardarà temps a superar

Tamara Gorro, al punt de mira de la polèmica

Tamara Gorro reapareixia davant els mitjans als premis 'Ídolo' amb un 'look' que no va deixar indiferent absolutament ningú. Sí, perquè la col·laboradora de televisió va aparèixer totalment calba, amb una pròtesi per cobrir els seus cabells, amb la finalitat de «visibilitzar el càncer», segons va apuntar.

Així, la 'influencer' va optar per aquest 'look' per cridar l'atenció i reivindicar la necessitat que hi hagi més investigació contra aquesta malaltia. I, encara que la intenció de Gorro era bona, la veritat és que ha aixecat una onada de missatges negatius contra ella. D'aquesta manera, Tamara rebia un cop inesperat i que trigarà temps a superar.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tamara Gorro rep tota mena de crítiques pel seu 'look'

Tamara Gorro està molt involucrada en la lluita contra el càncer i en reivindicar la necessitat de fons per investigar la malaltia. Per això, la 'influencer' va voler retre homenatge a tots aquells que estan patint aquesta malaltia amb un arriscat 'look' per als premis 'Ídolo'.

Imatge de Tamara Gorro amb el seu 'look' per reivindicar la investigació contra el càncer
Tamara Gorro i el seu arriscat 'look' als premis 'Ídolo' 2023 | Europa Press

Així doncs, qui va ser parella d'Ezequiel Garay va aparèixer a la catifa del 'photocall' amb un dels 'looks' més arriscats i controvertits que ha portat. No obstant això, Tamara deixava clares les seves intencions mitjançant una publicació a Instagram.

«El càncer es cura investigant. Avui us homenatjo i a veure si d'aquesta manera cridant l'atenció arriba més lluny. Acabem amb aquesta malaltia», compartia Tamara.

La intenció era bona, d'això no hi ha cap dubte. I és que, arran de la mort de la filla d'uns amics, la 'influencer' sempre ha fet servir la seva veu per visibilitzar-lo. Per això, ahir a la nit era l'oportunitat perfecta per posar el focus sobre aquest tema.

Així doncs, Tamara Gorro tapava la seva llarga cabellera amb una pròtesi que simulava que no tenia cabells. A més a més, aquesta pròtesi estava decorada amb un tocat amb detalls fantasia i papallones. Tot això acompanyat d'un espantador vestit groc amb muscleres.

No obstant això, el 'look' de Tamara va aixecar tota mena de comentaris, la majoria negatius. Sí, ja que van ser molts el que van compartir a les xarxes la seva repulsa al 'look' de la 'influencer.' Així, Tamara rebia un cop dur en convertir-se en el centre de totes les crítiques negatives que no van aprovar la seva actuació.

Segons assegurava Tamara Gorro, allò que buscava amb aquest 'look' era «donar normalitat a la realitat». Però molts dels usuaris a les xarxes socials sentenciaven que aquesta no era la realitat de la malaltia.

Les crítiques sentencien Tamara Gorro

Un bon gest, segons la 'influencer', que s'ha vist enterbolit pels comentaris dels usuaris a les xarxes socials. «Entenc que ho has fet amb bona intenció, però com a pacient oncològica em sembla la manera més horrible del món», comentava una usuària a les xarxes.

Captura de Tamara Gorro seriosa al plató de 'Y ahora Sonsoles'.
Tamara Gorro ha rebut tota mena de crítiques a les xarxes socials | Antena 3

Altres li retreien a l'exdona d'Ezequiel que fes servir aquesta malaltia com a disfressa: «Em sembla una falta de respecte increïble, com si fos una disfressa». No obstant això, també hi havia alguns missatges que van donar suport al seu gest.

«Com a pacient oncològic, gràcies» o «Que bonica ets, gràcies per posar el teu granet de sorra». D'altra banda, del que no hi ha cap mena de dubte és que el 'look' de Tamara Gorro es va emportar tota l'atenció durant la gala de premis.

De moment, Tamara no s'ha pronunciat sobre tota la voràgine mediàtica que s'ha despertat. Però estem segurs que parlarà i defensarà aquells comentaris que han anat en contra del seu arriscat i reivindicatiu 'look'.