Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Terelu Campos somrient en un photocall.

Terelu Campos ho atura tot per anunciar una notícia que canvia la història

Terelu Campos ha revelat el suport inesperat que ha aconseguit

Terelu Campos ha tingut diverses relacions sentimentals al llarg de la seva  vida. Tot i això, la més controvertida ha estat, sens dubte, la que va mantenir amb Pipi Estrada, que va acabar amb una polèmica ruptura. Tant és així que després fins i tot es van haver de veure als tribunals perquè ell va relatar amb 'pèls i senyals' detalls de la seva intimitat.

Ella ara, molts anys després d'aquell romanç, ha topat amb un fet inesperat que canvia la història a favor seu. Ha vist que una persona que va ser testimoni d'aquell amor no ha dubtat a donar-li públicament la raó, cosa sorprenent, tenint en compte que està vinculada al comentarista.

Terelu Campos topa amb un suport que no s'imaginava

La presentadora de 'Sálvame' té un bloc a la revista 'Lecturas'. En aquest bloc,  fa uns dies hi va revelar el retrobament amb una exparella seva i ara hi ha donat una informació que no ens esperàvem. Ha explicat que una persona li ha donat suport públicament respecte al 'litigi' que va viure amb Pipi Estrada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Qui ha estat la persona que li ha donat el suport? Ni més ni menys que Borja Estrada, el fill del periodista que va participar a 'Pesadilla en el Paraíso' i que ha aconseguit guanyar, s'ha tornat a veure amb ella. Anys després d'haver tingut una vida junts,, s'han retrobat de manera molt afectuosa.

Terelu Campos ha explicat als seus lectors que aquests dies passats, estant ella a Màlaga, va rebre un missatge d'un número desconegut. En aquest missatge se li enviava l'entrevista que el noi havia realitzat per a Lecturas, destacant les paraules afectuoses que havia tingut per a ella. Aquesta la remetia a cap altre que el mateix protagonista de la mateixa.

Borja Estrada sobre un fons marró
Terelu Campos ha vist com Borja es posava de part seva públicament | TELECINCO

Terelu ha reconegut que «en llegir-la em va emocionar molt perquè no m'esperava tanta sinceritat en les seves paraules ni tant d'afecte». Ha admès que «no és fàcil dir la veritat quan això pot implicar una certa incomoditat cap a algú tan important com és un pare. Per primera vegada, em vaig sentir reconeguda en el que m'havia passat en la meva relació amb el periodista esportiu».

Quines paraules van tocar el cor de la presentadora? Doncs, bàsicament, que Borja havia afirmat que es posava del costat respecte a què va anar a la justícia. Ho va fer quan Pipi va relatar en un mitjà detalls íntims de la seva relació. En aquest sentit, el noi havia dit: «Ella té tota la raó».

«Què fas explicant en una revista les teves històries sexuals amb el teu ex? Em poso de part de Terelu Campos, de la justícia». Davant d'això, la filla de Maria Teresa ha afegit: «Que generós que ha estat Borja en reconèixer tantes i tantes coses que tots dos hem parlat mentre tenia una relació amb el seu pare. Han estat moltes les ocasions en què jo li he manifestat les meves queixes mentre ell m'escoltava i em comprenia. Potser perquè ell havia assumit que Pipi era així».

Foto de Borja Estrada
Terelu Campos només ha tingut paraules d'agraïment per al fill del seu ex | Telecinco

És més, ha manifestat que «al final, el seu fill amb les paraules m'ha donat el lloc que crec que em mereixia. Borja ha fet justícia amb mi. Per descomptat, i per sobre meu, la seva mare».

Terelu Campos no vol tornar a allunyar-se de Borja Estrada

Terelu Campos, en aquesta nova entrada del seu bloc, ha deixat clar que sent afecte i agraïment pel jove Estrada. D'ell ha afirmat: «És un gran home i tot el que ha viscut li ha fet millor persona. Era un bon nen i avui és un home que ha après que la vida està plena de responsabilitats».

Però, a més, la mare d'Alejandra Rubio ha deixat que ara que Borja ha tornat a la seva vida no es vol tornar a distanciar d'ell. Ha confessat que «reconec que vull conèixer aquesta família que ell ha format» i que fins i tot tornar a veure el seu germà, Fran. I és que «ells han format part d'una etapa de la meva vida».

«No me'n penedeixo, perquè un no pot fer marxa enrere a la vida. Al final, tot el que vius són experiències que et fan enriquir per avançar i saber què has de fer o no».

Per concloure, Terelu Campos ha dit: «Borja, gràcies de tot cor. Cuida molt el teu fill i la teva mare que, com has reconegut, ella sempre hi ha estat. Espero que ens vegem ben aviat».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!