Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marta Riesco

Marta Riesco parla sobre el seu veritable problema de salut

La periodista confirma que tot canviarà

Marta Riesco ha comunicat la darrera hora sobre el seu estat de salut als seus seguidors. Fa setmanes que la reportera travessa per un complicat moment que l'ha portat a demanar la baixa mèdica. I és que, després de l'enfrontament que va protagonitzar amb Cristina Porta a 'Sálvame', la cadena va decidir apartar-la de la seva feina i això va provocar que la seva salut es veiés compromesa.

Així doncs, els seus seguidors han estat testimonis de les seves hores més baixes gràcies a les contínues publicacions on Marta es mostrava desolada. Així que, si fa uns dies va preocupar tot el seu entorn amb un dels seus missatges, ara la xicota d'Antonio David anunciava bones notícies.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Riesco i l'última hora sobre la seva salut

Marta Riesco va decidir demanar la baixa mèdica per «un problema greu de salut mental», fa un mes. Tot va començar amb una topada en ple directe a 'Sálvame' que va provocar el seu cessament temporal de les seves funcions a 'Fiesta'. A més, cal recordar que periodista va reviure la seva pitjor època quan el seu idil·li amb Antonio David la va convertir en el focus de les crítiques.

Convençuda que hi ha una campanya d'assetjament i enderrocament contra ella, Riesco es va posar en mans de professionals. Des de llavors, no han sigut poques les vegades que ha compartit amb els seus seguidors les seves baixades anímiques.

Embolicada en llàgrimes, Marta confessava que havia iniciat una teràpia després d'experimentar diversos quadres d'ansietat. La culpa de tots els seus problemes assegura que és de La Fábrica de la Tele, entestada a acabar amb la seva feina per haver iniciat una relació amb Antonio David.

Pràcticament i diàriament ha anat compartint les seves inquietuds i pors, confessant com de malament ho estava passant sense poder treballar. Ara, però, sembla que el seu pitjor moment ha passat i ha anunciat als seus seguidors un canvi notable en la seva salut.

Imatge de Marta Riesco plorant després del seu conflicte amb Cristina Porta
Marta Riesco es va haver de demanar a baixa mèdica després del seu enfrontament amb Cristina Porta | @marta.riesco | Instagram

Mitjançant un missatge a les seves 'stories', la xicota de l'exguàrdia civil confessava que s'havia aixecat «molt animada», i que tenia cita amb el metge. Aquest és el canvi que ha experimentat, per això Marta està convençuda que li donaran l'alta i que aviat tornarà a treballar. «Ho estic desitjant», assenyalava il·lusionada.

Per a la periodista, haver estat apartada de la seva feina tot aquest temps és el que pitjor ha portat. Tot i que ha iniciat algun projecte professional al marge de la televisió que l'ha omplert d'il·lusió, el seu objectiu és tornar a posar-se davant de les càmeres.

Una cosa complicada si tenim en compte el nou Codi Ètic de Mediaset on es prohibeix expressament la presència televisiva de diversos personatges, entre els quals hi ha la parella d'Antonio David.

Imatge d'un text d'una 'storie' de Marta Riesco a Instagram
Marta Riesco confirma que podria rebre l'alta i tornar al seu treball | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO

Marta Riesco sent que el pitjor ja ha passat

Marta Riesco ha intentat omplir el buit que ha deixat la seva feina a Telecinco centrant-se en altres projectes. Alhora que denunciava la suposada campanya d'assetjament que està vivint, la 'influencer' s'alçava com la veu contra el 'bullying'. I ho feia llançant la seva pròpia marca de dessuadores amb els seus lemes «No tinguis por» o «Indestructible».

Amb això i el llibre autobiogràfic que està escrivint , la xicota d'Antonio David ha trobat una vàlvula d'escapament al seu patiment. I encara que no ha deixat de banda la seva denúncia pública contra tot allò relacionat amb 'Sálvame', sembla que a poc a poc es va recuperant.

Marta sent que ha tornat a recuperar la vitalitat perduda i desitja que li donin l'alta mèdica. Així que, una vegada que la rebi, hauria de poder incorporar-se a la seva feina com a reportera de 'Fiesta', però això encara és una incògnita.

A causa del nou Codi Ètic on el nom de Marta Riesco està vetat, no està tan clar que torni a posar-se davant d'una càmera. Potser les seves funcions dins de la cadena canvien, cosa que suposaria per a ella un altre nou cop. Per tant, veurem en què queda tot i quin és el diagnòstic del seu metge.