Muntatge amb la foto de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco fa una confessió que deixa sense paraules Julia Otero

Rocío Carrasco ha estat al programa de Julia Otero

Rocío Carrasco s'ha armat de valor per fer el pas més esperat: tornar a parlar del suposat turment que va viure al costat del seu exmarit. En aquesta ocasió no ho ha fet a Telecinco, sinó a 'Días de Tele', el programa que presenta Julia Otero a TVE. L'audiència ha rebut amb els braços oberts la filla de Rocío Jurado i no hi ha ningú que hagi passat per alt la seva intervenció.

Carrasco ha decidit fer una confessió que ha deixat sense paraules Julia i la periodista s'ha quedat realment sorpresa. Rociíto assegura que només es va atrevir a explicar la seva veritat per una raó: necessitava ajudar altres dones. Estava a punt d'enfonsar-se i no volia caure sense descobrir el pastís, un que semblava ser massa gran.

Rocío ha posat les cartes damunt la taula i molts pensen que ha fet una gran tasca pel moviment feminista. Carrasco reconeix que no ha estat fàcil, s'ha enfrontat a moviments molt potents i a una societat força polaritzada. Els experts pensen que el públic ha convertit el seu debat en un tema polític i per això causa tanta polèmica.

Rocío ha participat en el debat que Julia Otero ha plantejat al seu programa i ho ha fet amb el cor a la mà, sense embuts. «Quan jo prenc consciència de què estava a punt de fer, llavors és quan em dic que havia de sortir-ne», explica Rociíto. Recordem que l'ex d'Antonio David Flores va intentar llevar-se la vida perquè no volia continuar lluitant.

Julia s'ha quedat realment sorpresa amb aquesta confessió, tant, que ha trigat un temps a pronunciar paraula. L'intent de suïcidi de Carrasco, un fet realment dur, va ser realment el que li va salvar la vida. La dona de Fidel Albiac es va adonar que ni ella ni cap altra dona es mereixia patir per cap home.

Rocío Carrasco torna a arrasar a la televisió

Rocío no ha deixat indiferent ningú amb el seu testimoni, tant per bé com per mal, i els experts li auguren un bon futur. Hi ha la possibilitat que continuï el seu camí a TVE, ja que l'audiència ha rebut bé el seu fitxatge. No és la primera vegada que treballa per a la casa i sempre ha obtingut els mateixos resultats: tots excel·lents.

Julia Otero ha explicat que volia comptar amb el testimoni perquè s'ha convertit en una de les veus feministes més aplaudides. La periodista ha celebrat el Dia Internacional de la Dona amb tota mena de luxes i no podia fer-ho sense Rocío. També ha convidat altres dones importants, com ara l'actriu Jedet, que acaba de patir una suposada agressió.

Imatge de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco torna a sorprendre tothom. | TVE

Jedet s'ha mostrat molt amable amb Rocío perquè tenen alguna cosa en comú: totes dues han patit de manera injusta per un home. L'artista ha explicat que ha trigat tant de temps a reaparèixer perquè tenia por i no se sentia preparada. Les companyes de 'Días de Tele' li han donat la mà i l'han ajudat a explicar la veritat.

Rocío Carrasco té una nova amiga

Rosada i Júlia Otero han demostrat tenir una complicitat que ha traspassat la pantalla petita. Totes dues s'han mostrat molt properes. Formen un bon tàndem i a ningú no li estranyaria si TVEdecideix que continuïn col·laborant juntes.

Carrasco ha demostrat que està tan compromesa amb la cadena pública que hi ha donat la gran notícia. Confessa que un dels motius que la van ajudar a tirar endavant va ser la idea d'ajudar, per això li calia explicar la seva història. Va estar a punt de fer una bogeria, però després de tocar fons va sortir a la superfície i es va convertir en una estrella.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!