Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores sorprèn els seus pares en prendre una decisió molt polèmica

Rocío Flores sap molt bé el que fa

Rocío Flores ha deixat sense paraules els seus pares amb l'última i polèmica decisió que ha pres. I és que tot apunta que, des que va decidir posar punt final a les seves intervencions a la televisió, s'ha abocat completament a la seva faceta d' 'influencer'.

Ja fa uns quants mesos que la filla d'Antonio Davidi de Rociíto va optar per desaparèixer del focus mediàtic. Així, tot i que durant anys va ser una de les cares més sol·licitades dins de Mediaset España, les coses van canviar amb el retorn televisiu de la seva mare.

Muntatge amb les imatges de Rocío Flores i Rocío Carrasco
Rocío Flores desapareix de la televisió després del retorn de la seva mare | Catalunya diari

De la nit al dia, Rocío Flores va haver de veure com la seva vida i la dels seus éssers estimats es veia perjudicada amb el dur testimoni de la seva progenitora.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que Rociíto no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de destapar, a través de la seva primera sèrie documental, l'infern que va haver de passar durant el seu matrimoni amb Antonio David.

Però, sens dubte, el que va acabar de destruir Rocío Flores va ser el dur episodi que va compartir Carrasco en relació amb la suposada agressió que va patir per part de la seva filla. Des d'aleshores, l'exsupervivent s'ha anat apartant de mica en mica de la petita pantalla per centrar-se de ple en les xarxes socials.

Ara, Rocío Flores ha tornat a sorprendre els seus dos pares amb l'última publicació que ha compartit al perfil d'Instagram. I és que, la 'influencer' ha decidit regalar una abundant quantitat de diners a un dels seus seguidors.

Rocío Flores genera una gran polèmica

Rocío Flores s'ha convertit en el centre de totes les mirades després d'anunciar a través de les xarxes socials una notícia inesperada. I és que, tal és la seva rellevància dins d'aquestes plataformes que es pot permetre el luxe de regalar fins a 10.000 euros a un dels seus seguidors.

Gràcies a la seva repercussió mediàtica i als seus més de 776.000 seguidors, aquesta jove s'ha convertit en un autèntic imant per a algunes marques de moda i bellesa a nivell internacional.

Imatge de Rocío Flores
Rocío Flores s'ha convertit en una de les 'influencers' més ben valorades | Instagram

Prova d'això ha estat l'últim 'post' que ha publicat al seu perfil d'Instagram. En aquest, Rocío Flores ha convertit, amb el seu gran amic Albert Barranco, en  la cara visible d'un sorteig promogut per Cínicas Level i la marca de roba, Zoe Shop. Aquestes dues conegudes marques han decidit regalar un cotxe o una quantitat de diners al guanyador d'aquest sorprenent sorteig.

«Verificat. S'han tornat bojos i estan sortejant un Twingo o 10.000 € que es transferiran al teu compte en cas que guanyis», ha escrit Rocío Flores a la descripció d'aquesta publicació.

A més, la 'influencer' ha convidat tots els seus seguidors a afanyar-se, ja que queden molt pocs dies perquè aquestes dues marques tanquin el període de participació. «Menciona els teus amics i entra ja en algun dels seus dos comptes».

Com es podia esperar, aquesta campanya no ha estat exempta de polèmica. I és que tot el que té a veure amb Rocío Flores sempre genera una gran expectació entre els usuaris de les xarxes socials.

Molts internautes han aprofitat l'ocasió per destacar les poques habilitats interpretatives d'aquests dos exsupervivents. «Que 'cutre', que 'choni' i quina mala actuació. Sembla un assaig», ha escrit una persona anònima. «Fins i tot un nen s'esforçaria més a fer aquest vídeo», apuntava una altra.

Imatge de Rocío Flores plorant
Rocío Flores ha estat molt criticada a les xarxes | GTRES

Altres, en canvi, han volgut premiar l'esforç que han fet Rocío Flores i Albert Barranco: «Em sembla molt interessant l'espot i m'encanta veure-us junts. Heu de fer-ne més, bona parella publicitària».

Però, tampoc han faltat missatges en suport a Rocío i al seu moviment social, la marea fúcsia. «Bojos per haver-te contractat. 016 contra el maltractament», li ha escrit un seguidor de la seva mare.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp totalment GRATIS! Planifica les teves rentadores, les planxades i el forn per a estalviar!