Primer pla de Tamara Gorro

Tamara Gorro, disposada a reconciliar-se amb Ezequiel Garay després que passi el pitjor

La influencer continua lluitant contra una forta depressió de la qual a poc a poc remunta

Després d'una temporada en què ho ha passat força malament, Tamara Gorro comença a veure la llum al final del túnel.

«Si us plau estic malalta i no hi ha dret», explotava contra les acusacions que anaven sortint sobre el matrimoni.

«Milers de matrimonis es donen un espai, no sempre cal acabar malament. Si us plau estic malalta i em vull curar, els ho dic a la gentussa que vol aprofitar-se», sentenciava molesta.

La influencer comença a poc a poc a recuperar les ganes i la il·lusió que havia perdut. A més, incidia novament que la seva relació amb Ezequiel Garay no està completament trencada.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara i Ezequiel fa dotze anys que estan junts | GTRES

«Hem parat a temps amb l'esperança de tornar a recuperar i d'acabar la vida junts com sempre hem volgut», confessava fa uns mesos.

Tamara continua recuperant-se d'una greu depressió amb trastorn d'ansietat, però en tot moment compta amb l'afecte i el suport dels seus familiars.

Sobretot del seu marit, que no ha marxat del seu costat. «Estem amb tu en aquest camí dur i complicat per a tu, no et deixarem sola», assegurava el futbolista.

«Perquè cada dia lluitem per tornar a veure aquest somriure a la teva cara, et mereixes ser feliç sempre».

Tamara Gorro, disposada a lluitar pel seu matrimoni amb Ezequiel Garay

Recentment, Gorro s'enfrontava a les preguntes dels reporters, i demostrava que estava una mica més recuperada.

«Estem que ja és suficient, m'arreglaré els cabells després de tres mesos que m'ho estic tenyint jo a casa», confessava.

«No sé si em farà algun canvi, però el que vull és tapar-me els cabells blancs que crec que ja va sent hora».

La influencer es mostrava molt contundent respecte a la situació que travessa el seu matrimoni. I és que no tolera que titllin Ezequiel com el seu ex.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara i Ezequiel amb els seus fills a una foto familiar | GTRES

«La meva amiga em dona amor, els meus amics em donen amor, el meu marit em dona amor, a mi em fa ràbia quan dieu l'ex, per què l'ex?», replicava molesta.

«El temps dirà tot, no cal acabar sempre malament. Sempre ho he dit: Jo porto anell, ell porta anell, i ja veurem què passa».

Era a principis d'any quan Tamara Gorro sorprenia amb la notícia inesperada de la seva separació.

«Començo aquest vídeo que no hauria desitjat mai gravar i que ni tan sols hagués arribat a imaginar», compartia amb la seva família virtual.

«Ezequiel i jo ens volem prendre un temps com a parella, com a matrimoni», explicava. «Pensem que hem actuat d'una manera adulta i exemplar pels nostres fills».

I és que la influencer i el marit transmetien la imatge d'una parella molt feliç que, a més, ha lluitat molt per formar una família.

Tamara Gorro somrient
Tamara Gorro ha estat passant un mal moment els darrers mesos | GTRES

«Sempre he dit que no som un matrimoni perfecte, som igual que tots», reconeixia completament abatuda Gorro.

«No em trobo bé. No ara. Jo sé quin és el meu diagnòstic des que vaig començar fa molts mesos, des que el meu psiquiatre i el meu terapeuta m'ho van dir».

Tot i això, Tamara segueix creient en l'amor, «dotze anys d'amor i segueix havent-ho. No hi ha per què no creure en l'amor, jo no deixo de creure».

«Això passa dia a dia en milers de parelles. Arriba un moment que dius tires i tires i es desgasta o frenes».

«Motius? Doncs com totes les parelles i jo sempre he dit que no som parella perfecta. Quan la gent ens ho deia, jo sempre comentava en xarxes que hi havia vegades que jo ho enviava a Conca i ell a mi a Sevilla. De veritat , no n'hi ha més», tancava.