Tamara Gorro somrient

Tamara Gorro confessa la seva por més gran ara que està soltera

La influencer s'ha separat del marit, Ezequiel Garay

L'anunci de la separació de Tamara Gorro i Ezequiel Garay va agafar tothom per sorpresa, ja que sempre havien estat una parella molt estable. Així, entre llàgrimes, la influencer confessava que ella i el seu marit havien decidit allunyar-se un temps. «Ezequiel i jo ens prendrem un temps com a parella, com a matrimoni. Ens separarem, que no a divorciar», assegurava.

Primer pla de Tamara Gorro
Tamara Gorro ha parlat sobre la seva situació després de la seva separació d'Ezequiel Garay. | GTRES

Tot i que tot amb l'objectiu de poder retrobar-se a si mateixos i reprendre la relació pel bé dels seus dos fills. «Cal saber parar a temps amb l'esperança de tornar a recuperar i acabar la vida junts com sempre hem volgut», assenyalava Gorro. «Sempre he dit que no som un matrimoni perfecte, som igual que tots», afegia.

Tamara, molt activa a les xarxes socials, reconeixia que estava passant una etapa molt complicada. «El primer és que sé que enteneu que estigui menys activa, és normal, estic en les meves hores molt baixetes», explicava en un vídeo recentment publicat a través d'Instagram.

"Evidentment, des que ha passat això darrer el meu psiquiatre m'ha ajustat la medicació sobretot per dormir perquè no descansava". Encara que el cert és que es fixava una data límit per tornar a ser la mateixa abans: el seu aniversari, que és el dimarts 18 de gener. La influencer ha aconseguit treure forces i també ha confessat la por més gran ara que s'ha separat del seu marit.

«No em trobo bé. No és d'ara. Jo sé quin és el meu diagnòstic des que vaig començar fa molts mesos, des que el meu psiquiatre i el meu terapeuta m'ho van dir», comentava sobre el seu estat, evitant entrar en més detalls.

Tamara reconeix no estar preparada per veure Ezequiel amb una altra persona

«Jo sempre he dit que ho diré quan estigui recuperada, perquè parlar d'un problema que no pots dir on és la sortida, ja que aquesta sortida és recuperar-se, que és en allò que estic centrada», reconeixia. En aquest sentit, Tamara Gorro manté l'esperança de poder recuperar el gran amor que l'uneix al pare dels fills.

«Jo sí que crec en l'amor, 12 anys d'amor que encara dura. No s'ha de deixar de creure en l'amor, jo no deixo de creure», ha dit. «Això passa dia a dia en milers de parelles. Arriba un moment que dius tires i tires i s'acaba desgasta o frenes», matisava.

«¿Motius? Doncs com passa en totes les parelles, perquè jo sempre he dit que no som parella perfecta. Quan la gent ens ho deia, jo sempre comentava en xarxes que hi havia vegades que jo l'enviava a Conca i ell a mi a Sevilla. De veritat , no hi ha més», tancava.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay a la platja
Tamara Gorro i Ezequiel Garay estaven junts des de fa 12 anys. | GTRES

En les darreres setmanes s'han incrementat els rumors sobre l'existència d'una tercera persona o d'una infidelitat per part de l'exfutbolista. Tamara Gorro ho desmenteix del tot. «No entraré en aquest tema ni aniré a parlar d'aquest tema a cap plató», ha defensat, tot remarcant que entre ells no ha passat res de gravetat. «Si passa alguna cosa greu jo crec que automàticament et divorcies», reflexionava.

En aquest sentit, Gorro reconeixia que no està preparada per veure el seu marit refer la vida amb una altra persona. «Ara mateix no em passa pel cap. Jo vull que Ezequiel sigui sempre feliç perquè és un home extraordinari i mai a la vida en podré parlar malament», deia.

«Mai. Ni avui ni demà ni passat demà. Si em fes una mala jugada, que no me la farà, tampoc en parlaria malament. Som una família. Ens estimem, ens estimem i ens veureu junts», ha conclòs.