Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient

Julián Muñoz revela que es va casar amb Isabel Pantoja i que van intentar tenir fills

Julián Muñoz ha tret a la llum el costat més íntim d'Isabel Pantoja

Julián Muñoz, exparella d'Isabel Pantoja, és el protagonista de la docusèrie 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad', que es va estrenar aquest divendres a Telecinco i s'ha convertit en el producte més comentat de la televisió. Entre les primeres revelacions de l'exalcalde de Marbella destaca que va estar casat amb la tonadillera i que van intentar tenir fills junts.

Julián Muñoz amb posat seriós
Julián Muñoz durant l'entrevista a Telecinco. | Xarxes socials

Julián Muñoz assegura que es va aprofitar de la condició d'alcalde per signar un paper que el convertia en parella oficial d'Isabel Pantoja. Pepi Valladares, antiga empleada de la cantant, ha donat veracitat a aquesta informació, encara que reconeix que ella no n'era conscient. «Desconeixia aquest document, però ella ho guarda tot perquè tenia totes les cartes», ha explicat a Telecinco.

L'exalcalde de Marbella ha afirmat que escrivia cada dia a l'artista sevillana perquè n'estava completament enamorat. «Em sentia com la persona més important del món perquè havia aconseguit que un personatge com Isabel es fixés en mi», ha declarat durant el documental. Aquesta història d'amor va ser tan estable que suposadament van decidir donar-se el sí que vull, tot i que va ser un acte íntim.

La periodista Paloma García-Pelayo, autora de l'entrevista, ha explicat que cap mitjà no sabia que Pantoja i Muñoz van formalitzar la seva relació. «És una cosa inèdita perquè no era un paper sense més ni més, van fer una petita cerimònia i van anar a la Verge del Rocío», ha revelat sobre això. L'antic alcalde assegura que van signar un paper oficial que fins i tot tenia validesa legal.

Rosa Villacastín també ha participat en el debat de 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad' i ha assegurat que li crida l'atenció el canvi que ha experimentat l'exparella de la tonadillera. «A mi m'ha resultat impactant veure un home que va tocar el cel i que en molt poc temps es va trobar a l'infern», ha comentat la cronista.

Julián Muñoz va intentar ser pare amb Isabel

Durant el primer capítol de la docusèrie, Julián Muñoz ha tret a la llum una informació que ningú no coneixia: la seva relació amb Isabel Pantoja era oficial i tenia validesa legal. «Vam fer un paper com si ens haguéssim casat perquè jo era alcalde i vaig signar el document, no sé on és ni m'importa». Suposadament això va passar a Marbella, a la mansió on residien de forma habitual.

L'expolític i la tonadillera han mantingut ocult aquest secret durant molt de temps, però Muñoz ha fet examen de consciència i n'està penedit. «Jo he estat un gos amb la premsa», ha manifestat, tot recordant com va ser el seu passat als mitjans de comunicació. Els periodistes van descobrir les intencions de la parella i ells no van saber respondre de manera adequada.

El protagonista del documental assegura que van intentar ser pares, cosa que era un secret de domini públic a la premsa del cor. Van visitar una prestigiosa clínica i, fins i tot, estaven disposats a adoptar si no podien portar un nadó al món de manera biològica. «Hi ha coses que no cal preguntar, però era un desig més d'ella que de Julián», ha explicat Pepi Valladares, antiga amiga d'Isabel.

Julián Muñoz situa Isabel al punt de mira

Joaquín Prat, presentador del documental, assegurava només començar el programa que la tonadillera quedaria completament al descobert. «Coneixerem si Isabel Pantoja va ser víctima o botxí de la seva història d'amor», anunciava el periodista. El més cridaner per a ell és que la parella «va redactar un document on segellen el seu amor de per vida».

La història d'amor entre Isabel i Julián va acabar de la pitjor manera possible: amb tots dos a la presó. L'estada de l'expolític a la presó, segons ell mateix, va ser un autèntic infern i allà es va adonar que la cantant se n'estava aprofitant. Els experts, però, pensen que es van utilitzar l'un a l'altre per treure benefici de la relació.