Primer pla de José Ortega Cano amb ulleres de sol i amb posat seriós

Preocupació per l'estat d'Ortega Cano després d'ingressar a l'hospital

El torero anava a l'hospital després de patir uns forts dolors abdominals

Nou sotrac a la salut per a Ortega Cano, que ingressava d'urgència a l'hospital després de patir uns forts dolors abdominals.

Pel que sembla, aquesta malaltia es deuria a una obstrucció intestinal de què està sent tractat. I va ser la seva filla, Gloria Camila, l'encarregada de portar-lo des de casa seva, als afores de Madrid, fins a l'hospital.

La jove resideix molt a prop de l'habitatge que el seu pare comparteix amb Ana María Aldón. De moment, se sap poc sobre l'estat del torero, però la preocupació en el seu entorn més proper és màxima.

Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.
José Ortega Cano i Ana María Aldón | Europa Press

Aquest no és el primer ensurt que el torero dona a la família, ja que recordem que l'any passat patia nombrosos sots en la seva salut.

Primer van ser unes arrítmies el 2011, que l'obligaven finalment a passar per un cateterisme de cor fa uns mesos. Una operació per col·locar-li dos stents que va durar tres hores.

En aquell moment, va voler treure importància a la situació, i agraïa el suport i els missatges rebuts per part de tots aquells que es van preocupar pel seu estat.

«Faig molt exercici als matins corrent a la platja. Em va molt bé», comentava sobre els trucs que fa servir per mantenir-se en forma.

El torero entrava pel seu propi peu a l'hospital acompanyat per la seva dona, encara que aquesta vegada no hem sabut res fins passades unes hores. De fet, ni tan sols han transcendit detalls sobre la gravetat de les circumstàncies.

Ortega Cano passava per quiròfan l'estiu passat

L'estiu passat, Ana María Aldón es mostrava molt preocupada. «A l'última revisió que vam tenir tot estava molt bé».

Primer pla del destre José Ortega Cano sortint de l'hospital
José Ortega Cano torna de nou a l'hospital | GTRES

I és que Ortega Cano té un problema en una vàlvula del cor des de fa molt de temps. «Sobre això cal anar a revisió després de l'estiu per veure com va», confessava al seu moment.

«Fa uns dies, li van fer un tac coronari i no és gaire favorable. Ens han donat el resultat aquesta setmana i no és favorable. Han trobat alguna cosa i cal operar. S'opera la setmana que ve», explicava la col·laboradora de Viva la vida molt angoixada per la salut del seu marit.

«Estic preocupada. Li faran un cateterisme, però no sé què ha passat... Quan vegin el mal que hi ha... No sé què ha pogut passar, ell és molt callat, no està preocupat».

Novament, Ortega Cano ha de fer front a un revés en la seva salut, però igual que altres vegades demostra que és molt fort.

«Ortega s'ha posat en contacte amb familiars per dir-los que està hospitalitzat, que té moltes molèsties i que estan fent proves», comenten diversos mitjans. Encara queda clar que està en molt bones mans.

Imatge d'Ortega Cano pel carrer amb la mascareta posada
Ortega Cano va passar pel quiròfan l'estiu passat | Europa Press

De moment, quedem esperant que la seva filla o la seva dona es pronunciïn. I és que igual que va fer l'estiu passat, la Glòria no dubtarà a agrair els missatges d'ànim i afecte que arriben al seu pare.

«Gràcies pels missatges de suport per a l'operació del meu papichurri. És el que em preocupa ara mateix», escrivia la noia a les xarxes socials.