Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diego Arrabal

Diego Arrabal deixa sense alè 'Sálvame': «Ha mort»

Les últimes notícies sobre Diego Arrabal han deixat molt preocupats els caps de Mediaset

Diego Arrabal viu una de les pitjors setmanes de la seva vida, sobretot en l'àmbit professional.

El periodista i col·laborador de 'Viva la vida' acaba de conèixer que la justícia el condemna a pagar 340.000 euros a Mariló Montero. Va cometre un delicte d'intromissió il·legítima en el dret a la intimitat i l'honor de la presentadora, fotografiant-la sense el seu consentiment durant unes vacances.

La xifra fixada pel jutge és una de les més altes dels últims anys i haurà de pagar-la amb un altre periodista de Telecinco. Es tracta de Gustavo González, que també ha rebut la notícia com un gerro d'aigua freda.

Primer plànol de Diego Arrabal a 'Viva la Vida'
Diego Arrabal condemnat a pagar 340.000 € a Mariló Montero | Mediaset

El marit de María Lapiedra ha confirmat, visiblement preocupat, que ell i Arrabal tenen una empresa de fotografia conjuntament ('Código Press'). Aquesta societat és la que ha de fer front a la indemnització, encara que de moment han recorregut la sentència.

La mort que confirma Diego Arrabal a Twitter

És un fet que la notícia ha deixat molt tocat Diego Arrabal, però no només econòmicament. El periodista sentenciava a Twitter que la premsa del cor havia mort.

Era una manera de dir que la feina dels fotògrafs, tan valorada fa uns anys, ha perdut força a causa del protagonisme de la televisió. Els comentaris en contra de Diego no s'han fet esperar i, malgrat el fet que molts li donen suport per la sentència, altres recorden algunes polèmiques del passat.

Per exemple, li retreuen que «va vendre» que Belén Esteban estava embarassada sense ser cert. Que van fotografiar Mariló en un hotel (espai privat) i intentar difondre les fotos sabent que era clarament un delicte. Diego també va afirmar rotundament que Antonio David Flores i Olga Moreno no havien trencat.

El temps, una vegada més, ha demostrat que les fonts no eren gaire fiables i que va tornar a ficar la pota.

Telecinco ha fet saltar les alarmes

La condemna a Diego Arrabal ha fet saltar les alarmes a Telecinco. La quantitat de la indemnització a Mariló Montero és certament elevada, però no és l'única que els darrers dies s'ha posat sobre la taula com a indemnització.

Sense anar més lluny, Mediaset ha estat condemnada a pagar 180.000 euros a Jesulín de Ubrique i a María José Campanario. Des de 'Sálvame' i també en altres programes de la cadena es va parlar d'infidelitat del torero a la seva dona amb diverses presentadores de la cadena. La parella demanava més diners, però la indemnització que ha determinat la justícia no és precisament petita:

Ja anteriorment, 'Sálvame' va haver de pagar 50.000 euros a Cayetano Martínez de Irujo per vulnerar el seu honor. També té una condemna d'1,1 milions d'euros per «continguts inadequats».

Totes aquestes sancions han posat en alerta Mediaset. Són conscients que en els seus programes moltes vegades sobrepassen els límits i sembla que la justícia està dient «prou».

El cas de Diego Arrabal i Gustavo González és una nova confirmació i potser cal rebaixar una mica el to d'alguns programes. La justícia ja avisa que, en cas contrari, el preu que cal pagar és molt alt i va en augment.

Diego Arrabal veu a Youtube la seva salvació

Diego Arrabal és conscient que la professió que ha tingut durant molts anys, paparazzi, té els dies comptats. Avui dia tothom porta un smartphone a la butxaca i les imatges de famosos en actituds compromeses volen per Whatsapp i arriben ràpidament a les redaccions.

És per això que la piulada següent donava pistes de cap a on vol reenfocar la seva activitat. Així doncs, emplaçava els seus seguidors que no s'oblidessin del seu canal de Youtube. «Ara us necessito més que mai».

És conscient que si la sentència es ratifica, necessitarà molts diners per fer front al pagament de Mariló Montero i de la seva amiga, Diego necessita aconseguir ingressos d'on sigui.

Gustavo González, per la seva banda, prioritza el fet de convertir-se en «personatge» per consolidar els seus ingressos econòmics. Aquesta mateixa setmana protagonitzava un reportatge exclusiu a 'Diez Minutos' explicant que ja s'ha casat amb María Lapiedra.