Fresita, exconcursant de 'Gran Hermano'

L'herència milionària que pot canviar la vida de Fresita de 'Gran Hermano'

Fresita, guanyadora de 'Gran Hermano', lluita sense parar per una herència milionària

Fresita, flamant guanyadora de 'Gran Hermano 5', fa molts anys que es va allunyar del focus mediàtic. Però Nuria Yáñez (Fresita), continua sent tan dolça com aquella noia que va conquistar l'audiència de Telecinco.

Va néixer a Salou, està enamorada de la seva parella Tony i actualment lliura una batalla legal per una herència milionària que la fa anar de cap. La mateixa Fresita ha confessat a 'Outdoor' que es considera «una persona simple i humil que no fa mal a ningú».

Fresita, una icona televisiva que va conquistar l'audiència de 'Gran Hermano'

Després del seu exitós pas per 'Gran Hermano', la cadena de Fuencarral no va treure la seva atenció sobre ella i la va fitxar per 'A tu lado'. Espai presentat per Emma García, hi va treballar de col·laboradora i comentava les altres edicions de 'GH'.

Fresita i Juanjo a la final de 'GH 5'
Fresita i Juanjo a la final de 'GH 5'. | Europa Press 

La catalana va agafar el gust al mitjà televisiu i va estar diversos anys treballant en diverses cadenes autonòmiques. Anys més tard, gaudeix del que més li agrada en un programa de ràdio, 'Cuéntaselo a Nuria'. Des de fa més de cinc anys que ha hi entrevista personatges de la talla, com Rafael Amargo o Antonio Montero.

Sobre l'opció de tornar a la televisió, Fresita és contundent. «No aniria a programes polèmics, no m'agrada parlar malament de la gent», ha dit.

El que no pot amagar Fresita és que troba a faltar haver fet publicitats en la seva etapa més reeixida al medi televisiu.

«M'hauria agradat fer publicitats com la Sofia Suescun o la Susana Molina que, com jo, són guanyadores de 'GH'. A més, un dels meus somnis és participar a 'Supervivientes'», confessava a 'Outdoor'.

Fresita
Fresita, en els seus temps a 'Gran Hermano', reality que va guanyar amb més del 50% dels vots. | GTRES 

A banda d'estar a la ràdio, també guanya diners treballant cada dia en una empresa tèxtil. Fresita sempre ha tingut predilecció per la moda i va fundar una botiga fa uns anys.

«Va ser el meu somni, la vaig tenir gairebé 10 anys. Haver de tancar-la va ser dur, però en aquest país és molt difícil ser autònom», deia fa uns mesos a 'El Español'. Per desgràcia, Nuria va haver de tancar el seu negoci la primavera del 2016 i des de fa sis anys treballa en una multinacional de moda.

Fresita viu fora del focus mediàtic i enamorada de Tony, el seu futur marit

En el terreny sentimental, Fresita està més feliç que mai amb la seva parella. L'exconcursant de 'Gran Hermano'va enlluernar fa algun temps Tony, el seu futur marit. La veritat és que tots dos es coneixen des que eren molt joves.

«Ens coneixem des dels 18 anys. Ens vam conèixer una nit d'estiu, fa uns anys, i ja no ens hem tornat a separar», explica Fresita emocionada.

Fresita va conquistar l'audiència de 'GH 5'
Fresita va conquistar l'audiència de 'GH 5'. | GTRES 

Per si no n'hi hagués prou, Fresita ha deixat clar en aquesta xerrada com serà el seu casament. «Vull que sigui a l'església de Salou, llençar el ram al mar i que el convidat d'honor sigui Rappel. Perquè en sortir de 'GH' em va aconsellar molt bé i és un sol de persona», ha dit.

Fresita i la seva lluita per una herència milionària

Per altra banda, Fresita té un procés legal molt complicat entre mans. La catalana i Tony estan lluitant des de fa tres anys per una herència que és milionària. Fa poc, Nuria explicava amb detall a 'Socialité' el difícil moment judicial que estan travessant.

«El patrimoni familiar és molt important i cal lluitar-hi. La meva parella es va deixar manipular per un bufet d'advocats que ara està en litigi». El tema és seriós, ja que tots dos s'estan jugant la gens menyspreable xifra de 2,3 milions d'euros, que estarien dividits en diferents propietats.