Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Gorro.

Tamara Gorro ja no pot amagar-ho: hi ha una altra persona

Tamara Gorro ha anunciat la fi del seu matrimoni amb Ezequiel Garay

La ruptura entre Tamara Gorro i Ezequiel Garay ja és una realitat inevitable. Després de mesos de rumors i un intent de reconciliació sembla que el matrimoni està completament trencat. Una cosa que s'encarregava de confirmar la pròpia influencer mitjançant un breu comunicat.

«Ezequiel i jo hem pres la decisió de continuar els nostres camins per separat», ha compartit amb els seguidors.

Tamara Gorro al programa 'Y ahora Sonsoles'
Tamara Gorro segueix endavant amb la seva feina al programa 'Y ahora Sonsoles' | ATRESMEDIA

«Vull destacar l'amor profund que sento per la persona que em va fer feliç durant tots aquests anys», afegia adreçant-se al seu encara marit.

«I el respecte que tindré de per vida el pare dels meus fills», assenyalava pensant en el benestar dels petits Shaila i Antonio.

En un primer moment, el gener d'aquest mateix any, Gorro es negava a donar res per fet i assegurava que lluitarien pel seu amor. I era al juliol quan la parella anunciava els quatre vents que havien decidit donar-se una altra oportunitat.

«Diuen que les segones oportunitats no son bones però jo les reptaré. Si la cosa surt bé, endavant. Si surt malament, no passa res», al·legava en el seu moment la influencer.

Imatge del programa de Sonsoles Ónega a Antena 3 parlant de la ruptura de Tamara Gorro
Sonsoles Ónega parlant de la ruptura de Tamara Gorro | Atresmedia

Una reconciliació que ha durat molt poc, tot just uns mesos, i sobre la qual ara Tamara es nega a donar-ne més detalls.

«Per la meva pròpia salut, no vull parlar sobre aquest tema, ja que no em fa bé, és una cosa dolorosa», ha recalcat al comunicat.

I també feia una petició molt sentida a la seva família virtual: «Us demano ajuda, només comprensió i respecte».

Però, quin és el motiu real de la ruptura? Molts apunten que les discussions entre la parella eren contínues, igual que els retrets.

Tamara Gorro anuncia la fi del seu matrimoni amb Ezequiel Garay

Mentre que, d'altra banda, «ja hi ha qui parla de terceres persones per part del futbolista, encara que de moment no hi ha confirmació oficial. Tampoc desmentit.».

La mateixa Tamara explicava el motiu pel qual Ezequiel encara no s'havia pronunciat sobre això. «Jo crec que jo sóc la responsable que públicament hi pugui haver repercussió o no. A ell no li agrada parlar públicament i és respectable. Jo tinc aquesta doble responsabilitat», donava a entendre.

De fet, deixava clar que «està divorciada, però el tindrà de per vida, i això és el més bonic que hi pot haver entre dues persones amb fills».

Comunicat de la ruptura de Tamara Gorro
Storie de Tamara Gorro sobre la seva separació | INSTAGRAM @TAMARA_GORRO

Poc després de l'anunci, Gorro no dubtava a reaparèixer i enfrontar-se als focus. Així, no dubtava presentar-se molt ben acompanyada a la festa d'empresa organitzada per Atresmedia.

Però, malgrat això, la influencer insistia que no s'ho estava passant gens bé.

«Sabeu que sóc molt sincera. Els consells que estic rebent és de 'mostra't forta'. Em mostro com soc, forta? No, no ho estic», se sincerava.

Tamara Gorro a una festa de Atresmedia
Tamara Gorro reapareix a la festa d'Atresmedia després de l'anunci de la seva ruptura | Europa Press

«Malgrat que aquesta decisió ve de fa temps. Això no ha estat una decisió d'aquest matí o ahir», explicava a la família virtual.

«Jo guanyo a una persona meravellosa de per vida», deia sobre Garay. «Pots estar separada i que et segueixi atraient aquesta persona, i segueixis compartint moments».

«És el més bonic que hi pot haver. El meu amor serà de per vida cap a ell», concloïa emocionada.

Imatge de Tamara Gorro i Ezequiel Garay acompanyats dels seus fills
Tamara i Ezequiel faran el possible per protegir els seus fills | GTRES

És clar que Tamara i Ezequiel continuaran compartint l'amor que senten pels seus fills, que són el més important per a ells.

I ara la influencer intentarà refer la seva vida mentre segueix enfrontant-se a les conseqüències de la depressió contra la que fa molt de temps que lluita.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp