La seu principal de Mediaset a Madrid, en una imatge d'arxiu

Una famosa presentadora es reivindica sense roba

La presentadora s'ha mostrat més vulnerable que mai

Tania Llasera sempre ha mostrat el seu cos sense complexos, visibilitzant com es pot ser feliç amb uns quilos de més i demostrant que per a estar en televisió no fa falta tenir unes mesures d'escàndol. La presentadora publicava fa uns dies diverses fotografies en les quals es mostrava el gran canvi físic que havia experimentat en els últims anys des que iniciés la seva aventura televisiva.

Llasera es mostra més vulnerable que mai

Tani Llasera, tan clara com és habitual, ha exaltat la corrent «body neutrality» a través de les seves xarxes socials. Sense embuts i amb les idees molt clares, la presentadora es despullava en una foto d'Instagram per a explicar com se sent amb el seu cos avui dia.

«No tot el meu cos m'agrada. No tota la meva personalitat em fluixeja. Hi ha estones que no m'aguanto ni jo», sentenciava per a després afegir que hi havia moments «que em sento una deessa i moments que em detesto. Sóc humana i vaig a estones com imagino que gairebé tots».

Després d'aquesta breu introducció, Llasera revelava el significat de «body neutrality»: «Estic agraïda per la salut que tinc i el bé que funciona tot aquí dins i per fora també, però un braç és un braç… no estàs obligada a adorar-lo, ni a odiar-lo tampoc, pot simplement existir de manera neutral».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Encuentro que el movimiento #bodypositive a veces puede ser algo tóxico para mí. No me gusta estar obligada a gustarme a cada segundo. No todo mi cuerpo me gusta. No toda mi personalidad me flipa. Hay ratos que no me aguanto ni yo. Hay momentos que me siento una diosa y momentos que me detesto. Soy humana y voy a ratitos como imagino que casi tod@s. Indagando por internet he encontrado un término que creo que es muy positivo y que me define: #bodyneutral se llama. La neutralidad del cuerpo: el cuerpo que tengo que lleva donde quiero, y hace mil cosas por mí. Estoy agradecida por la salud que tengo y lo bien que funciona todo aquí dentro y por fuera también. Pero un brazo es un brazo...no estás obligada a adorarlo, ni a odiarlo tampoco; puede simplemente existir de manera neutral. Me apunto a esta manera de verme sin juicio positivo o negativo. Mi cuerpo es neutral y lo quiero a ratos y a ratos no y eso está bien. Es normal, soy normal y es normal que cambie de opinión. Descubrir #LaNeutralidadDeMiCuerpo ha sido revolucionario para mí, espero que para tí también. Repite conmigo: yo soy Suiza, neutral.??

Una publicación compartida de Tania Llasera (@taniallasera) el

Llasera deixava, així, totalment clar que aquest corrent rebutja la idea que hagis d'estar contenta amb el teu cos tot el temps i accepta el rebuig momentani. Sens dubte, la presentadora se sent molt identificada amb aquesta pràctica i considera que ha estat «alguna cosa revolucionària per a ella».