Tania Llasera en la presentación de 'La Voz', año 2019

Tania Llasera, obligada a trencar el confinament per un incident domèstic

La presentadora de Mediaset ha explicat tot el que ha passat

El confinament està deixant imatges d'allò més diverses, anècdotes gracioses i no tan gracioses. L'important de l'estat d'alarma és respectar totes les mesures  que ha expressat el govern, cosa que no ha fet Tania Llasera, ja que no ha tingut més remei que incomplir el confinament per una causa justificada.

La presentadora s'ha vist obligada a abandonar el confinament després de patir un petit accident domèstic amb la seva filla Lucía. Per fortuna no ha estat res, però sí prou per abandonar el seu domicili per dirigir-se a l'hospital.

Una visita d'urgència al dentista

Tania Llasera ha explicat en les seves 'stories' d'Instagram què ha passat. Segons explica la presentadora de Mediaset, que actualment està al capdavant d'un programa educatiu en Boing, la nit ha estat d'allò més atrafegada a casa, ja que ha patit un petit contratemps amb la seva filla, que sense voler li ha clavat les dents en el seu nas. L'impacte ha causat gran dolor a la petita, mentre que el nas de Llasera ha quedat malmés.

A conseqüència d'aquest xoc, la presentadora ha hagut d'acudir al dentista per evitar qualsevol mena de molèstia de la seva filla després de l'impacte en la seva dentadura. La imatge que ha publicat Tania Llasera en el seu Instagram es veu com té una tireta al nas a conseqüència del tall. Una tireta molt peculiar, de la Hello Kitty.

Les autoritats han parat a Tania Llasera

És un accident domèstic com un altre qualsevol, però donades les circumstàncies, la presentadora s'ha hagut de saltar el confinament  per anar amb la nena a l'odontòleg fora de l'horari marcat. Malgrat això, els policies no han tingut més remei que parar-la, seguint el protocol marcat davant d'aquestes situacions.

En les seves xarxes socials ha explicat com les autoritats l'han preguntat per què es trobava fora de casa en l'horari en què no està permès el passeig en els adults menors de 70 anys. «M'ha parat la policia 2 cops per no estar en el meu horari al carrer, la qual cosa em sembla perfecte», ha dit Tania Llasera. Davant d'aquesta justificació, els agents han entès la situació i han decidit deixar la presentadora prosseguir amb la seva marxa.