Tania Llasera muy seria

Tania Llasera i els problemes amb el seu cos: «Em cau el coll»

Aquestes són les seqüeles que pateix la presentadora després d'aprimar-se una gran quantitat de quilos en poc temps

Tania Llasera va voler revolucionar el món de la televisió, de cor i les xarxes socials. Diversos anys enrere en la vida de la presentadora hi va haver un punt d'inflexió, i va decidir que no volia dissimular o intentar aparentar, i per això va decidir començar a mostrar-se a ella mateixa i al seu cos tal com és. Sense exigències, ni prejudicis ni barreres.

A dia d'avui, la presentadora usa el seu Instagram per ensenyar als seus seguidors el seu cos al descobert i, sobretot, demostrar que no té cap complex. En els últims dies ha utilitzat aquesta app per explicar en què consisteix el dejuni intermitent que fa un temps que realitza. Llasera ha ensenyat públicament quines són les conseqüències d'haver perdut més de 10 quilos. Un canvi físic amb el qual, ha recordat, que cal acceptar passi el que passi: «Les coses com són ... sempre. Conseqüències de perdre pes: em cau el coll. Final ».

Al costat de tres fotografies de front i de perfil, Tania Llasera ha volgut mostrar-se fidel als seus principis i, per descomptat, els seus filtres. Molts dels seus seguidors han aplaudit la seva valentia i sinceritat i li han recordat que està estupenda en qualsevol moment i estat.

Tania Llasera se sotmet a dejuni intermitent i perd 10 quilos

L'actriu ha aprofitat més d'una ocasió per dirigir-se als seus seguidors i explicar-los que en moltes ocasions la figura, la silueta, i absolutament tot depèn de l'angle des del qual el miris i, sobretot, de com està feta la fotografia.

Com explicava Tania a Instagram, ha perdut 10 quilos amb el dejuni intermitent que va començar fa alguns mesos després els seus dos embarassos. Mai ha tingut inconvenient en confessar com ha evolucionat el seu cos quan ha estat mare. El resultat de la seva dieta és que «moltes vegades ja menja gairebé sense gana. És impressionant com el cos tira de les reserves disponibles». Això ha animat la presentadora a continuar endavant amb les seves restriccions calòriques.

«Després de 70 dies de dejuni intermitent, puc dir que em sento bé: estic plena d'idees, d'energia, em sento lleugera i estic feliç d'estar còmoda en la meva pell», ha explicat sense por de ser jutjada.