Rocío Flores en directe a 'El Programa de Ana Rosa' el 9 d'abril de 2021

Rocío Flores podria quedar-se sense feina a Telecinco: «Tolerància zero»

Molts rostres de la cadena exigeixen que la jove doni certes explicacions, mentre que el públic la considera culpable del sofriment de la seva mare

El vuitè capítol del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' ha marcat un abans i un després en el testimoni de Rocío Carrasco, ja que, fins fa molt poc temps, gran part del públic no entenia per què va decidir separar-se de la seva filla.

Per això, van condemnar-la i la van acusar de mala mare. No obstant això, Telecinco ha aconseguit donar-li la volta a la història, i sembla que Rocío Flores s'ha aprofitat, durant vuit anys, del silenci de la seva progenitora. El 27 de juliol de 2012, la neta de la Jurado va ser protagonista d'un episodi violent i intolerable.

Rociíto es nega a donar certs detalls, però, tanmateix, hi ha molts periodistes que coneixen com van succeir els fets. Segons expliquen, la jove, influenciada pel seu pare, li va propinar un cop a Carrasco que va aconseguir deixar-la inconscient durant uns minuts. Després de l'agressió, va despenjar el telèfon i va trucar a Antonio David Flores: «Ja està fet».

L'exgendre de 'la més gran' va convèncer la seva filla perquè denunciés a la seva mare i, així, van anar a comissaria per interposar una demanda per maltractaments. No obstant això, el jutge va desestimar aquesta causa i va culpar a la nena d'haver estat assetjant a la seva mare de forma continuada. La justícia va separar a Carrasco de la seva filla i Antonio David va aprofitar per filtrar a la premsa un rumor que no es corresponia amb la realitat. Tot i això, Rocío Flores sabia que el seu pare estava mentint, però mai va donar la cara per la seva progenitora.

«Jo he sentit Rocío Flores parlar malament de la seva mare», assegura Jorge Javier, unes paraules que han causat un gran enrenou. I és que ningú entén com la 'influencer' ha pogut enganyar el públic d'una manera tan sibil·lina. Davant de les càmeres sempre ha mantingut un perfil baix, malgrat que els seus companys de plató asseguren que, quan s'apaguen els focus, el seu discurs és completament diferent.

No obstant això, Ana Rosa Quintana sempre s'ha mostrat molt propera amb ella, fins i tot en una ocasió li va dir: «Jo sí que et crec». La veterana presentadora va pensar que la jove era una víctima de la batalla dels seus pares, però després d'emetre's el vuitè episodi de la polèmica docu-sèrie, podria haver canviat d'opinió.

Continuarà treballant la neta de la Jurado amb Ana Rosa Quintana?

Les xarxes socials exigeixen que les cares conegudes que han donat suport a Rocío Flores facin un pas endavant. I és que consideren que la 'influencer' és culpable d'un delicte molt greu i per tant hauria de rebre el mateix càstig que el seu pare: l'exili mediàtic. «Tolerància zero», escriu un usuari d'Instagram. Segons l'opinió de molta gent, quan la filla d'Antonio David va agredir Rocío, tenia edat suficient per ser conscient del qual feia. A més, Kiko Hernández s'ha sumat a aquest corrent i demana que la jove doni certes explicacions: «A mi m'ha desencantat».

No seria d'estranyar que Telecinco prengués mesures contra Rocío Flores, ja que sembla que Rociíto ha arribat per quedar-se i, qualsevol persona que pugui suposar un obstacle per a la seva trajectòria mediàtica, serà fulminantment eliminada. Mentrestant, Carrasco prega que ningú li faci mal a la seva petita: «Ha estat botxí perquè abans va ser víctima». Però els seus defensors no han tingut en compte aquesta petició i pensen que, per acabar de fer justícia, la neta de la Jurado ha d'abandonar el seu treball a la televisió.

«No es pot defensar el testimoni tan punyent de Rocío Carrasco i alhora tenir en plantilla a la seva filla, havent-hi informes mèdics i judicials que demostren el maltractament», escriu un internauta al seu compte de Twitter. Gran part de l'audiència ha amenaçat a Ana Rosa Quintana amb no consumir el seu programa si segueix treballant amb Rocío Flores. Així tot, tindrà en compte aquests advertiments?