Rocío Flores en un plató de televisió

Telecinco ja grava la docu-sèrie de Rocío Flores: S'emetrà a la tardor

La jove s'obrirà en canal i no deixarà en bona posició a la seva mare Rocío Carrasco

Telecinco és un pou de sorpreses i saben que com més sorprenguin la seva audiència, millors resultats tindran. Després d'aconseguir amagar la producció de la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' fins a pràcticament el dia de la seva estrena, ara volen donar-li l'oportunitat a l'altra part de la història i en igualtat de condicions.

Com Antonio David Flores va ser acomiadat i vetat de manera permanent de la cadena, Mediaset ha hagut d'aliar-se amb la seva filla Rocío Flores perquè representi a l'altra part. Si la productora de 'Sálvame' ha estat l'encarregada de gravar la sèrie de Rocío Carrasco i de donar-li després un treball en el programa de les tardes, ara li tocarà el torn a la productora d'Ana Rosa Quintana que, quan es va estrenar l'emissió dels especials, va decidir fitxar la filla, Rocío Flores.

Tot i que van anunciar que la fitxaven per comentar 'Supervivientes', tothom va veure clar que entrava en el programa matinal per intentar tombar el discurs de la seva mare i alhora, defensar al seu pare. Ara, sembla que la productora i la jove s'han unit per tombar Carrasco i el programa de les tardes.

Una guerra de productores i de personatges que es farà totalment visible amb un nou format i que s'estrenarà en els pròxims mesos a la cadena principal de Mediaset. Segons ha explicat el periodista Rocco Steinhäuser a 'RAC1', la productora Unicorn Content, propietat de Quintana, es trobaria ara ultimant la producció d'un espai que farà parlar molt.

En aquests moments un equip d'aquesta empresa estaria preparant el material per gravar Rocío Flores, la seva veritat. Una altra docu-sèrie que servirà perquè la jove expliqui la seva versió de tot allò que ha explicat la seva mare en els últims mesos. Si tot va sobre el previst, aquests especials es podran veure durant la propera tardor, just quan acabi la programació d'estiu de Telecinco.

Està clar que Paolo Vasile no vol deixar escapar la trama de la família Flores Carrasco i per això està disposat a donar veu a Rocío Flores, encara que tot d'una el seu nom desperti animadversió entre el públic. No sabem quant li pagaran per explicar la seva versió, però el clar és que no ho farà gratis.

En els últims mesos està mesurant perfectament els diners que pot treure en totes les seves intervencions, lucrant-se sense cap por del dolor que se li va provocar a la seva mare durant molts anys.

L'arribada d'aquesta sèrie ha estat ara anunciada en exclusiva per aquest periodista de RAC1, però fa unes setmanes també ho va posar sobre la taula la revista 'Semana', que ja donava algunes pistes sobre aquest format audiovisual. De fet, fa un temps es va poder veure a Rocío Flores acudint a una reunió en un restaurant a la qual també va assistir el seu representant i diversos directius de la productora d'Ana Rosa Quintana.

El nou treball de Rocío Carrasco

Mentre Mediaset prepara l'aterratge de Rocío Flores en horari de màxima audiència, Rocío Carrasco estrena també un nou treball dins de la mateixa cadena. A partir de la setmana que ve, s'estrenarà com a nova defensora de l'audiència donant veu a les queixes dels espectadors sobre els continguts i comentaris dels col·laboradors del programa.

A més, Carrasco vol donar-li un toc més personal i innovarà amb aquest espai. També exercirà com a defensora de l'audiència, però dels famosos i que vulguin defensar-se dels comentaris i les exclusives dels tertulians més llenguallargs de la televisió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.