Estela Grande i Jordi González

Telecinco fulmina 'Gran Hermano'

'Supervivientes' s'encarregarà de substituir 'GH'

Molt s'ha especulat amb el futur de 'Gran Hermano' després del 'Cas Carlota' la noia que presumptament va rebre abusos sexuals durant el programa l'any 2017.

  

Els rumors indicaven que el format descansaria, i que l'edició de 'GH DÚO', la posterior al 'VIP', no s'emetria. El dubte estava a veure quin programa seria l'escollit per substituir la casa dels famosos. Una nova edició d'Acorralados o 'La isla de las tentaciones', han estat dos noms que han sonat molt com a possibles programes encarregats d'agafar el relleu de 'GH'. La mala premsa que se'ls hi ha donat amb el cas Carlota, ha fet que Mediaset hagi de construir una nova jugada per poder tornar a emetre un programa de telerealitat, sense arrossegar aquests problemes d'imatge.

Nova edició de 'Supervivientes'

Finalment Telecinco ha optat per avançar una nova edició de 'Supervivientes'. La pressió social del presumpte cas d'abús sexual ha obligat els anunciants a retirar les seves publicitats del programa. El canal necessitava un reallity potent per a continuar liderant audiències, però la idea de continuar amb 'GH' no era la més adequada. Així que finalment, Mediaset ha decidit apostar per avançar el reallity de supervivència, on ja es comença a treballar. Ara falta saber qui seran els concursants famosos que viatgin a Hondures.

  

El problema d'avançar l'edició, és la diferència horària, ja que a Hondures serà de nit més aviat, fet que faria modificar l'escaleta i els guions, a l'hora de realitzar i emetre els jocs de recompensa, per evitar que es facin durant la nit tancada. El clima també suposaria un inconvenient, ja que durant els primers mesos de programa, l'illa acostuma a tenir un clima molt més tropical i amb pluges més extremes que la resta de l'any.

També et pot interessar...