Surt a la llum l’episodi més vergonyós de Letícia Ortiz

Els actuals reis van tenir un incident en l'aeroport per entendre que els controls sobre les seves maletes eren excessius

La reina durant la recepció a palau dels caps d'estat convidats a la cimera del clima
La reina Letícia va tenir un incident en un aeroport  | CatalunyaDiari.cat

El primer a saber que Letícia i Felip es veien va ser el rei emèrit Joan Carles. Segons afirma 'Cotilleo' el rei tenia a la seva taula un dossier on es recollia la vida de la periodista. Aquesta informació se la va transmetre a Sofia. Després de valorar el que van veure, tots dos van arribar la conclusió que no els hi agradava massa el que havien llegit. Un temps després, durant la celebració de bodes dels actuals reis, Joan Carles es va assabentar d'un fet que no li va fer gens de gràcia.

L'incident a l'aeroport

Malgrat això, Letícia i Felip es van casar, i avui dia ja poden dir que són reis. Ara, Pilar Eyre ha revelat un dels pitjors moments de l'actual reina des que forma part de la Casa Reial. Cal remuntar-se a l'inici del festeig dels aleshores prínceps. Els fets estan lligats als atemptats de l'11-M l'abril de 2004. «Els nuvis tenien preparat un viatge de comiat de solters al Carib.

A causa de l'atemptat de l'11 de març a Atocha es va comunicar que ho havien anul·lat. Però una agència estrangera es va fer ressò que a Miami, Felip de Borbó i la seva promesa Letícia Ortiz, que procedien de Bahames, on havien estat de vacances amb un grup d'amics, van tenir un incident en l'aeroport per entendre que els controls sobre les seves maletes eren excessius», explica Eyre. Això va provocar que la seguretat es veiés en l'obligació de retenir-los després de les exigències.

Els reis a l'arribada als premis Francisco Cerecedo
Letícia no entenia el motiu de l'excessiu control  | CatalunyaDiari.cat

El rei va treure importància a l'excessiu control

Letícia es va enfadar perquè li van registrar més d'un cop el seu equipatge de mà. L'excessiu control va ficar dels nervis a la dona del rei. Segons afirma el mitjà, la reina va cridar al rei: «Felip, com deixes que ens registrin». L'incident va tenir tal repercussió que el llavors secretari d'estat nord-americà, Colin Powell, «es va veure obligat a posar-se en contacte amb la Casa Reial per a demanar disculpes». «La Zarzuela va treure importància a l'incident, considerant-lo normal després dels atemptats de l'11-S i l'11-M», assenyala Peñafiel en el seu nou llibre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari