Fotos: Les impressionants cases de Barcelona que es vol comprar Rosalía

L'artista catalana ha estat enxampada visitant cases milionàries

Rosalía
Rosalía busca casa als afores de Barcelona | GTRES

Rosalía, tot i ser una de les artistes amb més èxit, encara no té cap propietat al seu nom. L'artista ha estat enxampada realitzant un parell de visites cases immenses de Barcelona.

  

Segons ha mostrat 'Vanitatis' en unes imatges, Rosalía està buscant una propietat per viure a Barcelona, ja que encara no tenia cap lloc fix on viure. Fins ara, sempre que podia es quedava a dormir a la casa familiar de Sant Esteve Sesrovires, encara que gran part de la seva vida la passa entre avions i hotels d'arreu del món. 'Vanitatis' afirma que la cantant ha visitat dues propietats situades als afores de Barcelona.

Rosalía ha d'escollir entre dues cases

La primera casa que ha visitat la catalana té un preu d'1.450.000 €. És una casa de disseny amb 300 metres quadrats habitables situada en el parc de Collserola, amb unes magnífiques vistes. L'habitatge té dues plantes on destaca una suite amb lavabo, un vestidor immens, una biblioteca i un enorme saló doble. És una casa molt completa, on Rosalía també podria gaudir d'una enorme piscina.

Imatge de les vistes de la casa que ha visitat Rosalía
Vistes de la primera casa, valorada en gairebé 1,5 milions d'euros | Idealista

L'altra casa que ha visitat és una mica més barata, costa 1.195.000 €, però és més gran, ja que disposa de 633 metres quadrats. Aquest habitatge destaca per tenir una cuina inmensa i diverses terrasses, amb un preciós jardí. Igual que la primera, també té piscina, garatge i biblioteca, una espectacular casa, que tot i ser més barata que la primera, sembla més completa.

Imatge d'una cuina d'una casa a Barcelona
Cuina de la possible casa de Rosalía | Idealista
Imatge d'una de les cases que Rosalía ha visitat aquest desembre
La sala d'estar és la zona més il·luminada de la casa | Idealista
Imatge de l'habitació d'una de les cases que Rosalía ha visitat aquest desembre
Habitació principal de la casa | Idealista

Rosalía ha de prendre una decisió, i ha d'escollir quina de les dues escollir. El preu no seria un gran inconvenient, ja que l'artista durant aquests darrers anys s'ha embutxacat xifres astronòmiques, que li permeten comprar una casa que supera el milió d'euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari