Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto d'Adela González i Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'.

Telecinco juga amb la fi de 'Sálvame': ja no serà el 23 de juny

Telecinco decideix ajornar el final del 'Deluxe' dues setmanes

El final de 'Sálvame' s'acosta a passos de gegant i els col·laboradors ja comencen a fer-se a la idea que no hi ha marxa enrere. De fet, mentre alguns encara mantenien l'esperança, la productora mateixa s'encarregava de dissipar-la d'un cop de ploma en comunicar l'inevitable ERO als seus empleats.

Tot mitjançant un extens comunicat a què hem tingut accés en exclusiva a Catalunya Diari: «La direcció de La Fábrica de la Tele ha comunicat formalment la decisió d'iniciar un procediment d'acomiadament col·lectiu que afectarà part de la plantilla», podia llegir-se.

Sens dubte, un cop duríssim que l'equip encara haurà d'encaixar, encara que també els grans protagonistes de 'Sálvame' han patit les conseqüències. És més, Jorge Javier Vázquez encara segueix de baixa per malaltia després de descobrir que el seu contracte laboral corre perill.

Foto de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'
Els col·laboradors de 'Sálvame' afronten el final del programa | Mediaset

De moment, encara queden dies per poder gaudir del programa, que fins ara ha intentat encaixar els cops de la millor manera i amb humor.

Al llarg d'aquestes últimes setmanes hem pogut veure des d'un taxador que s'encarregava de posar preu al plató, a unes santeres que han netejat les males energies. Sense comptar amb el canvi dràstic del format al 'Sálvame algodón de azúcar' i la seva clara burla al programa d'Ana Rosa Quintana.

Telecinco manté el 'Deluxe' en antena durant dues setmanes més

Les últimes ocurrències tampoc no han passat desapercebudes: des d'intentar reunir firmes perquè 'Sálvame' sigui declarat bé d'interès cultural, a intentar introduir certes paraules del seu vocabulari a la RAE. Lamentablement, i malgrat les impressionants xifres d'audiència que han aconseguit reunir, res no ha servit per fer canviar d'opinió als alts directius.

Foto de l'homenatge a Mila Ximénez que li van fer a 'Sálvame'.
Els fans podran seguir gaudint del 'Deluxe' una mica més | Mediaset

I és que la renovació no només afectarà 'Sálvame', sinó també altres programes com 'Focus' o 'Reacción en cadena', el concurs que presenta Ion Aramendi. Però, malgrat la insistència de Borja Prado a imposar aquests dràstics canvis com més aviat millor, sembla que no tot va al ritme que Mediaset esperava.

Com acabem de conèixer, hauran de retardar la fi del 'Deluxe' al pròxim 7 de juliol per «ajustos de programació», cosa que s'explica que el programa encarregat de substituir-lo, anomenat 'La última noche' i que presentarà Sandra Barneda, no estaria llest per a la seva estrena l'última setmana de juny.