Antonio David Flores al plató de 'Sálvame' després de conèixer el documental de Rocío Carrasco

Telecinco revela la 'gran mentida' d'Antonio David Flores: «No és veritat»

Carlota Corredera assegura que l'excol·laborador ha decidit demandar a 'La Fábrica de la Tele' per por que es reobri el cas dels maltractaments a Rocío

Ja s'han emès onze episodis de la sèrie documental en què Rocío Carrasco fa tot el possible per desemmascarar a Antonio David Flores. 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' està deixant en evidència a l'exmarit de Carrasco i a tots aquells periodistes i mitjans de comunicació que durant més de vint anys l'han titllat de mala mare.

Dos mesos després de l'estrena del documental, el pare de Rocío Flores ha començat a moure fitxa i ha decidit demandar a la productora 'La Fábrica de la Tele' per haver-lo acomiadat improcedentment. Així doncs, Antonio David Flores demana una gran suma de diners com a indemnització per danys morals. Ara bé, com no podia ser d'altra manera, Carlota Corredera ha volgut carregar contra l'excol·laborador.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Té por que es reobri el cas?

«Et cagaràs», va advertir Antonio David hores abans que Rocío decidís explicar la seva història. Aquest va ser el seu últim intent desesperat per posar fre al documental i, fins i tot, va amenaçar de demandar-la per tot el que pogués explicar en el documental. No obstant això, finalment va decidir que el millor era carregar directament contra la productora.


«Antonio David Flores ens ha demandat. A Mediaset i a 'La Fábrica de la Tele'», ha informat Carlota Corredera. «Ho sabem des de fa tres setmanes, però ho teníem en secret. La pregunta és, per què ens ha demandat a nosaltres i no a Rocío Carrasco?». «Serà que no pot demostrar que Rocío menteix?», s'ha preguntat.

La història de Rocío és totalment creïble, ja que en tots els capítols de la sèrie documental s'han aportat proves. A diferència d'Antonio David, tots els passos de Rocío han passat per les mans d'advocats, però han estat a l'espera durant molts anys.

«No ha estat absolt»

Antonio David sempre ha afirmat que mai ha maltractat a la filla de Rocío Jurado i que, fins i tot, un jutge el va absoldre. Ara bé, s'ha descobert que aquesta versió no és certa.

La revista 'Diez Minutos' ha estat lencarregada de treure a la llum que Antonio David Flores ha demandat a la productora, i molta gent es pregunta per què no ha demandat directament a Rocío. La resposta és clara: «Si decideix demandar a Rocío, ella seria escoltada en una sala judicial i podria presentar proves. És molt llest», opina Carme Chaparro.

A diferència del que l'exguàrdia civil ha defensat durant anys, aquest mai va ser absolt del càrrec per maltractaments a Rocío Carrasco, ja que «no ha estat jutjat». Així ho comunicava Carlota Corredera reiterant que «Antonio David no ha estat absolt, no és veritat». «El Tribunal Suprem va considerar que el cas es tiraria endavant amb proves, i aquesta sèrie documental aporta proves», anunciava la presentadora.

Rocío Carrasco no va poder demostrar els maltractaments i el jutge va decidir el sobreseïment provisional fins que pogués demostrar-ho. Així doncs, ara que hi ha proves, Antonio David prefereix no portar a Rocío als jutjats.