El logo de Telecinco als estudis de la cadena

El vídeo per a adults de la cara que més sortirà a Telecinco a partir d'ara

'Socialité' recupera unes imatges seves en una sèrie de 'Playboy TV'

Fa uns dies sortia a la llum que l'actriu Mari Cielo Pajares, filla de l'actor Andrés Pajares, anava a formar part del nou elenc de concursants que ingressarà a 'La Casa Fuerte 2' de Telecinco, el qual serà el 'reality' principal de la cadena aquesta temporada de tardor i hivern. Així les coses, amb l'atenció que sol portar amb si la participació en un 'reality' de 'Mediaset', la filla del popular actor espanyol i Chonchi Alonso li han recordat unes imatges més que explícites en una sèrie per a adults que va gravar fa uns anys i que ella mateixa ja havia promocionat a la cadena.

Les imatges pujades de to que ha recuperat per sorpresa el programa 'Socialité' aquest passat cap de setmana corresponen a la participació de Mari Cielo Pajares en la sèrie eròtica '7 Lives Xposed' per al conegut canal per a adults 'Playboy TV'. «La cadena volia fer per primera vegada una sèrie amb guió i contingut i estaven buscant set actors que no s'haguessin dedicat al món eròtic», va explicar l'actriu de 44 anys a 'Sálvame' l'any 2014.

Mari Cielo Pajares va admetre a 'Sálvame' que va comercialitzar fotos del seu cos a 'OnlyFans'

A més d'aquelles aparicions a 'Playboy TV' que ara han sortit a la llum, aquesta no seria l'última vegada que la filla d'Andrés Pajares mostrés les parts íntimes de la seva anatomia. En el passat mes de setembre, l'actriu va reconèixer a 'Sálvame' que ha estat comercialitzant fotos sense censures per a adults en l'app de contactes 'OnlyFans'.

Sobre la seva carrera com a actriu, Mari Cielo Pajares va explicar el cap de setmana a 'Socialité' que «a Los Ángeles he tractat de demostrar-me a mi mateixa que em puc dedicar al que m'agrada. No pretenc arribar enlloc, ni ser una 'superstar'. Amb poder dedicar-me al que m'agrada i menjar em dono amb un cant en les dents», confessava l'actriu espanyola.

Al costat de Mari Cielo Pajares a 'La Casa Fuerte 2' estan María José Cantudo, Mahi Masegosa, Rafa Moya, Isa Pantoja, Asraf Beno i Sonia Monroy, qui «era la meva veïna a Los Ángeles, en un dels apartaments que hi va viure», va confessar.

Mari Cielo Pajares no aclareix si entra soltera o enamorada a 'La Casa Fuerte 2'

María Patiño va voler conèixer una mica més de la vida personal de Mari Cielo, on també li va preguntar si entrava a la casa de Telecinco enamorada o soltera. «És compatible el que m'estàs preguntant, María», feia broma Pajares en directe, que afegia: «Estic soltera i jo sempre estic enamorada».

La segona edició de 'La Casa Fuerte' servirà per donar pas a 'Supervivientes', però abans ens queden moltes nits de diversió a la casa més sorprenent de la televisió. La data escollida per a la cadena ha sigut el pròxim dijous 5 de novembre a les 22 hores. Serà llavors quan Jorge Javier Vázquez en plató i Lara Álvarez a la casa, donin la benvinguda als nous concursants de l'esperat format de la cadena de Paolo Vasile, que compleix la seva segona edició en menys de mig any.