El vídeo per a adults de la cara que més sortirà a Telecinco a partir d'ara

'Socialité' recupera unes imatges de Mari Cielo Pajares, concursant de 'La Casa Fuerte 2', en una sèrie de 'Playboy TV'

El logo de Telecinco als estudis de la cadena
'Socialité' recupera unes imatges de Mari Cielo Pajares en una sèrie per a adults de 'Playboy TV' | Cedida

Fa uns dies sortia a la llum que l'actriu Mari Cielo Pajares, filla de l'actor Andrés Pajares, anava a formar part del nou elenc de concursants que ingressarà a 'La Casa Fuerte 2' de Telecinco, el qual serà el 'reality' principal de la cadena aquesta temporada de tardor i hivern. Així les coses, amb l'atenció que sol portar amb si la participació en un 'reality' de 'Mediaset', la filla del popular actor espanyol i Chonchi Alonso li han recordat unes imatges més que explícites en una sèrie per a adults que va gravar fa uns anys i que ella mateixa ja havia promocionat a la cadena.

Les imatges pujades de to que ha recuperat per sorpresa el programa 'Socialité' aquest passat cap de setmana corresponen a la participació de Mari Cielo Pajares en la sèrie eròtica '7 Lives Xposed' per al conegut canal per a adults 'Playboy TV'. «La cadena volia fer per primera vegada una sèrie amb guió i contingut i estaven buscant set actors que no s'haguessin dedicat al món eròtic», va explicar l'actriu de 44 anys a 'Sálvame' l'any 2014.

Mari Cielo Pajares va admetre a 'Sálvame' que va comercialitzar fotos del seu cos a 'OnlyFans'

A més d'aquelles aparicions a 'Playboy TV' que ara han sortit a la llum, aquesta no seria l'última vegada que la filla d'Andrés Pajares mostrés les parts íntimes de la seva anatomia. En el passat mes de setembre, l'actriu va reconèixer a 'Sálvame' que ha estat comercialitzant fotos sense censures per a adults en l'app de contactes 'OnlyFans'.

Sobre la seva carrera com a actriu, Mari Cielo Pajares va explicar el cap de setmana a 'Socialité' que «a Los Ángeles he tractat de demostrar-me a mi mateixa que em puc dedicar al que m'agrada. No pretenc arribar enlloc, ni ser una 'superstar'. Amb poder dedicar-me al que m'agrada i menjar em dono amb un cant en les dents», confessava l'actriu espanyola.

Al costat de Mari Cielo Pajares a 'La Casa Fuerte 2' estan María José Cantudo, Mahi Masegosa, Rafa Moya, Isa Pantoja, Asraf Beno i Sonia Monroy, qui «era la meva veïna a Los Ángeles, en un dels apartaments que hi va viure», va confessar.

Mari Cielo Pajares no aclareix si entra soltera o enamorada a 'La Casa Fuerte 2'

María Patiño va voler conèixer una mica més de la vida personal de Mari Cielo, on també li va preguntar si entrava a la casa de Telecinco enamorada o soltera. «És compatible el que m'estàs preguntant, María», feia broma Pajares en directe, que afegia: «Estic soltera i jo sempre estic enamorada».

La segona edició de 'La Casa Fuerte' servirà per donar pas a 'Supervivientes', però abans ens queden moltes nits de diversió a la casa més sorprenent de la televisió. La data escollida per a la cadena ha sigut el pròxim dijous 5 de novembre a les 22 hores. Serà llavors quan Jorge Javier Vázquez en plató i Lara Álvarez a la casa, donin la benvinguda als nous concursants de l'esperat format de la cadena de Paolo Vasile, que compleix la seva segona edició en menys de mig any.


Comentaris

envia el comentari