ÚLTIMA HORA

🚄 Una avaria entre Sants i Plaça Catalunya provoca retards a les línies R1, R3 i R4

Violeta Mangriñán perd els papers davant les acusacions que la deixen fatal

La 'influencer' publica un missatge a Instagram farta dels que la critiquen

Violeta Magrinyan al plató de Supervivientes el dia del seu retorn de la illa
Violeta Mangriñán respon als que qüestionen la seva malaltia | GTRES

Fa un mes, Violeta Mangriñán va acudir a 'Sálvame' per confessar el problema de salut que arrossega des de fa temps. En una entrevista amb Carlota Corredera, l'extronista' de 'Mujeres, Hombres y Viceversa' s'ensorrava i revelava entre llàgrimes patir anorèxia, un trastorn alimentari que amenaça en posar la seva vida en perill.

El seu treball com 'influencer' l'obliga a lluir sempre perfecta i aquesta exigència l'ha fet caure en un dels problemes alimentaris més comuns. Totalment esquinçada i sense poder contenir les llàgrimes, Violeta confessava: «M'obsessiona no engreixar». L'exconcursant de 'Supervivientes' va assegurar que ja s'havia posat en mans de professionals perquè l'ajudessin a superar la malaltia.

L'inici de la seva carrera televisiva va ser també l'inici de la seva obsessió, ja que en aquell temps va engreixar uns quilets que van provocar-li no sentir-se a gust: «Estava inflada. Em vaig veure tan malament que vaig començar a obsessionar-me. Segueixo igual avui dia. De 30 dies que té el mes, hi ha quatre en què em veig bé, però 26 em veig fatal», assegurava.

Ser 'influencuer' i exposar la teva vida a les xarxes socials comporta ser el blanc de multitud de crítiques. Sobre aquest aspecte, Violeta també va parlar durant la seva entrevista a 'Sálvame', on va denunciar rebre durs comentaris després de confessar la seva recaiguda en l'anorèxia: «Rebo una allau de crítiques des que he confessat la meva recaiguda. Em diuen moltes males paraules quan pujo algunes coses de la meva dieta o de la meva rutina, però ja estic acostumada a això. Em diuen que estic normalitzant la situació, però crec que no estic normalitzant res, només exposo el que em passa», explicava.

Encara que, en aquest moment, la televisiva assegurava estar acostumada, la veritat és que les últimes crítiques rebudes en el seu compte d'Instagram, on molts posen en dubte la malaltia per la qual està passant, ha fet que Violeta esclati contra tots ells publicant un missatge molt contundent.

Violeta contesta als que dubten de la seva malaltia

«No em sorprèn ja res a hores d'ara, res és res... però no puc evitar sentir fàstic cada vegada que llegeixo aquesta mena de coses. Què els passarà a aquestes persones pel cervell? Si és que tenen clar... i pel cor? Clar, no tenen», publicava Mangriñán en una de les 'stories' d'Instagram.

Missatge publicat per Violeta Mangriñán als que qüestionen la seva malaltia
Violeta envia un contundent missatge als seus 'haters' | Instagram

La raó del missatge es troba en els missatges que ha estat rebent últimament, on alguns dels seus 'haters' qüestionen que realment ho estigui passant malament quan en els seus vídeos se la pot veure d'allò més somrient ballant o fent esport. «No sembla que estiguis tan dolenta si surts somrient», ha estat un dels comentaris que ha fet explotar a Violeta.

«Compte amb el que publiques a les xarxes»

Des que Violeta va confessar la seva recaiguda en l'anorèxia, molts dels seus seguidors han estat analitzant amb lupa cadascuna de les seves publicacions. Hi ha qui pensa que la valenciana hauria de tenir més cura amb el que publica, ja que moltes nenes la segueixen i podrien caure en el mateix que ella si la prenen com a exemple.

«Si us plau, no pugis coses dels teus hàbits alimentaris i d'esport fins que no superis la teva malaltia. Moltes noies joves et segueixen i cal evitar que caiguin en aquest problema», li escrivia una seguidora que li aconsellava deixar de banda certes publicacions que puguin ser delicades causa del seu estat de salut.

Per la seva banda, Violeta es defensava assegurant: «No estic sent una mala influència per reconèixer que tinc un problema i voler posar-li una solució amb hàbits saludables. Està bé mostrar la roba nova o els viatges, però aquestes coses dolentes també perquè som persones normals», explicava.


Comentaris

envia el comentari