Col·laboradors de 'Sálvame' al plató del programa de Mediaset

Telecinco posa ferms als col·laboradors de Sálvame: «Suspesos de sou i feina»

El programa i la cadena no estan disposats a deixar que les faltes de respecte siguin el pa de cada dia

'Sálvame' fa una setmana que embolica la troca, decidint què és el que han de fer amb els dos col·laboradors que la passada setmana van protagonitzar una grotesca escena entre crits, insults i gestos ofensius, quan el programa s'estava emetent en directe i en horari protegit. Estem parlant de Rafa Mora i Anabel Pantoja, que discutien per veure quin dels dos era més lleial a Kiko Rivera, sense saber que allò que s'estava decidint era quin dels dos era més mal educat.

Els col·laboradors, lluny de penedir-se dels seus actes, van seguir durant tota la tarda faltant-se al respecte sense saber que això els anava a repercutir en el seu treball, generant dràstiques decisions i que poden sentenciar tranquil·lament el seu futur en l'exitós format de Telecinco. Dilluns, el programa va obrir una enquesta per demanar als espectadors que triessin quin dels dos col·laboradors hauria de ser acomiadat i, encara que l'elegit per abandonar va ser Rafa Mora, el programa ha acabat decidint que haurien de ser els dos qui paguessin pels seus mals actes, passant-se pel monyo l'opinió dels espectadors.

De fet, els directors de 'Sálvame' van dir que els era molt difícil prendre ells mateixos una decisió justa i exemplar i que per això, havien demanat ajuda als caps de la productora i de la cadena perquè els ajudessin a decidir la sanció que rebrien tots dos col·laboradors. Aquesta reunió dels mandataris es va produir ahir dijous i avui el programa s'havia compromès a comunicar la decisió final abans que finalitzés l'emissió del programa d'avui.

Carlota Corredera s'ha posicionat en el centre de plató i ha obert un sobre que contenia un comunicat signat pels seus caps i que contenia el que passaria amb Rafa Mora i Anabel Pantoja, que atenien amb molta atenció sabent que potser en aquest escrit s'anunciava que ja no seguien treballant en el programa.

La carta començava recordant als col·laboradors que el programa el veuen milions de persones cada dia i tots ells amb una realitat diferent, i que potser es podien sentir ofesos pels seus improperis constants. Per aquest motiu, se'ls recordava que tot i el fervor que acostuma a haver-hi en els debats del programa, hi ha uns límits que s'han de respectar, ja que es tracta d'un lloc de treball i no d'una quedada entre amics.

Per tot això, la direcció ha decidit que els dos estaran una setmana sencera suspesos de feina i sou, quedant-se a casa sense poder intervenir en cap de les emissions del programa. D'aquesta manera, deixaran lloc a altres companys i que podran augmentar els seus dies de treball en quedar vacants dues de les cadires de les cobejades taules de 'Sálvame'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.