Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Rocío Carrasco, contra les cordes després de la determinació de la justícia

Una jutge ha ordenat investigar el patrimoni de la filla de la Jurado

El desè capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' va resoldre un gran misteri: per què Rocío no té relació amb el seu petit. Antonio David ha concedit una infinitat d'entrevistes, acusant la seva exdona de ser una mala mare, però, la realitat podria no ser com s'ha estat explicant. I és que el tertulià ha fet servir el silenci de Rociíto per construir un personatge fals, així, durant vint anys, ha abanderat la custòdia compartida, presumint d'haver sigut el primer home a aconseguir-la. Tanmateix, la filla de Rocío Jurado ha demostrat que tot és una farsa: «Vaig ser jo qui va signar els papers. Això no ho va dictar cap jutge».

Carrasco assegura que el pare dels seus fills volia tenir els nens per lucrar-se i gràcies a ells, s'ha assegut en molts platós de televisió, ha protagonitzat portades, i fins i tot, ha entrat en diversos 'realities': 'Acorralados', 'Supervivientes' i 'GH VIP'. No obstant això, el gran negoci no era aquest, sinó els diners que Rocío els havia de pagar per ells. La justícia va determinar que la neta de 'la més gran' no es mereixia cap pensió alimentària i, per aquest motiu, la nova reina de Telecinco únicament estava obligada a enviar-li diners a David Flores. Així doncs, el seu exmarit va aprofitar d'aquesta circumstància i va exigir una quantitat propera als 5.000 euros.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Seguint les últimes informacions, Antonio David demanava més de 1.000 euros per sotmetre el seu fill a un tractament d'hormones de creixement: «Aquest nen ja era més alt que un castell». També demanava diners per a la matrícula d'una universitat a la qual mai havia anat: «L'únic que va aportar va ser un pamflet que va agafar d'internet». Per primera vegada en molt temps, els tribunals li van donar l'esquena a l'exgendre de la Jurado: «Jo havia de passar uns diners per David, però era una cosa ínfima comparada amb el qual se'm demanava».

Sembla, però, que tampoc va estar d'acord amb aquesta xifra perquè es va negar a pagar-la. Antonio David ha denunciat la mare dels seus fills per l'impagament de la pensió i recentment l'afectada va haver de prestar declaració. A la sortida dels jutjats va dir: «Això és una trama més». Malgrat això, la jutgessa Verónica Carabantes, ha obert una investigació bastant seriosa.

Un deute de 9.000 euros i un patrimoni milionari

El passat 30 d'abril, la mare de David Flores va acudir al jutjat número tres d'Alcobendas i s'enfronta a una demanda per l'impagament de la pensió que havia d'enviar-li als seus dos fills. Segons ha demostrat, la llei li va permetre no pagar res per Rocío, així que va acollir-se al seu dret de no declarar perquè considerava que «existien defectes processals». La jutge no s'ha adherit a aquesta estratègia i, per aquest motiu, ha ordenat que es faci una «consulta integral del patrimoni i vida laboral de la querellada». A més, ha citat al net de 'la més gran' per donar-li l'oportunitat de seguir amb el procés o desestimar la demanda.

David Flores acudirà als jutjats el 21 de maig i atenent-se a les seves circumstàncies personals, ho farà acompanyat del seu pare, que ha sigut l'encarregat de posar l'assumpte en mans de la justícia. El gener de 2018, Rociíto va ser condemnada a pagar-li al seu petit 200 euros mensuals, encara que és considerat una persona «econòmicament dependent», però fa molt temps que no rep la pensió. En la querella, se l'acusa de mostrar «apatia, desídia, negligència i abúlia respecte de les obligacions tant afectives, com econòmiques».

La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' té un deute de 9.000 euros i ningú entén com ha arribat a la seva situació, ja que el 2006 va ser nomenada hereva universal de la seva mare. Però, segons ella, hi ha hagut anys, com el 2018, que no ha pogut treballar per la pressió d'Antonio David. Per tant, els seus ingressos han sigut de zero euros.