La presentadora Ana Rosa Quintana amb vestit blau mirant a càmera.

Ana Rosa Quintana no es presenta al programa i el seu entorn explica què passa

La presentadora tornarà al seu lloc el pròxim 17 de maig

Aquest matí Ana Rosa Quintana no s'ha presentat al seu lloc de treball. La veterana presentadora ha deixat el format sota els comandaments d'Ana Terradillos i Joaquín Prat, que ocuparan la seva tasca durant aquesta absència misteriosa. Malgrat que es tracta d'una situació bastant rara, ja que la periodista no sol faltar gairebé mai al seu lloc, hi ha una explicació que l'entorn més proper a la col·laboradora ha compartit per evitar les especulacions i la preocupació dels espectadors.

Totes les alarmes es van encendre ahir a la recta final a 'El programa de Ana Rosa', fins llavors, el format havia transcorregut amb completa normalitat. Com és habitual, la periodista arrencava el programa al voltant de les nou del matí amb el seu monòleg particular i després obria la taula de debat presentant als contertulians, que aquell matí s'encarregaria de comentar les notícies del dia polítiques, així com altres temes d'actualitat i successos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'absència d'Ana Rosa Quintana al seu programa que ha encès les alarmes

No obstant això, en l'últim tram del programa, la sorpresa dels espectadors ha estat majúscula en observar que la presentadora havia desaparegut, sense previ avís ni explicació posterior, del seu lloc de treball. Concretament, aquesta absència es va produir després de donar pas a la secció final del programa: 'El club social', on els tertulians de l'actualitat desapareixen i són substituïts per altres experts en la premsa del cor.

En aquesta secció, en què Joaquín Prat sol portar la veu cantant per sobre d'Ana Rosa, els tertulians s'ocupen de repassar tot el contingut dels 'realities' i altres programes de Telecinco, com el documental de Rocío Carrasco i 'Supervivientes', dos programes que han acaparat la major part del temps destinat a aquesta secció del magazín.

La teoria més sonada a internet: Ana Rosa fuig per esquivar el tema de Rociíto

Precisament, molts usuaris a les xarxes socials han vinculat l'absència de la presentadora a l'emissió de l'últim capítol del documental, deixant entreveure que estava intentant esquivar parlar de la sèrie de Rocío Carrasco. I és que la presentadora està en el punt de mira de molts espectadors, però també d'alguns companys de la seva mateixa cadena, que no estan gens d'acord amb la seva forma de tractar la informació relacionada amb l'assumpte.

De fet, durant el debat emès en el desè capítol de la docu-sèrie, Ana Rosa va esdevenir una de les protagonistes en rebre dos 'zascas' per part de les seves companyes de professió. Primer, Carlota Corredera va fer una introducció molt dura dirigida als «grans comunicadors» de la seva mateixa cadena que no han deixat de «torpedinar» el missatge de Rocío Carrasco, assenyalant que el problema que tenen és no ser ells els encarregats d'explicar aquesta història.

A més, l'experta en comunicació de violència de gènere, Ana Bernal-Triviño, també va pronunciar unes paraules que semblaven anar directament dirigides a la veterana presentadora, que ha confessat en més d'una ocasió no estar veient la sèrie-documental al complet: «No es pot pensar sense veure el documental. Això és de primer de periodisme. I no es pot opinar sense fer cas als informes psicotècnics. Si partim d'aquesta base, on no veiem el documental i no llegim els informes, contaminem el debat».

L'explicació a l'estranya absència d'Ana Rosa Quintana al seu programa

Davant aquesta situació, molts espectadors esperaven la reacció en directe de la periodista a la sèrie, cosa que no va arribar a succeir ahir ni tampoc avui a causa de la seva reiterada absència. Tanmateix, la raó d'aquesta desaparició sobtada de la presentadora no té res a veure amb Rocío Carrasco, sinó amb un motiu personal gens preocupant. Així, i segons han recollit diversos mitjans de comunicació, Ana Rosa s'ha absentat per tenir un cap de setmana més llarg i fer un viatge que tenia programat, per tant, la periodista tornarà al seu lloc el pròxim dilluns.