Jorge Javier Vázquez plorant

Telecinco, en xoc per la revelació més dolorosa: «Em plantejo demanar l'eutanàsia»

Tot Telecinco està commocionat per les declaracions d'un dels seus rostres més coneguts

Telecinco encara estava assimilant la dura situació de salut de Nacho Palau quan s'ha assabentat de  la que pateix una altra cara molt coneguda del grup. Ens estem referint a Maite Galdeano, la filla de la qual ha revelat que fa anys que afronta un càncer de sang. Ara, ha estat la mateixa afectada qui ha decidit parlar de la seva complicada situació. Ho ha fet sense embuts, de forma directa i, fins i tot, reconeixent que quan arribi el moment, potser optarà per sol·licitar l'eutanàsia, si és necessari.

Imatge de Sofía Suescun amb el rostre seriós i asseguda a un plató durant un programa televisiu
Telecinco es va assabentar de la malalta de Maite Galdeano per l'entrevista a la seva filla, Sofía Suescun | GTRES

 

Telecinco, impactat per la situació de Maite Galdeano

La cadena de Paolo Vasile s'assabentava fa uns dies que la controvertida navarresa té un càncer de sang. La seva filla, Sofía Suescun, era l'encarregada de fer-ho saber en una exclusiva per a la revista Lecturas. Així, deia: «Podria morir en qualsevol moment».

«És un mal molt traïdor, se't pot formar un trombe de sobte. És una malaltia poc freqüent, es dona en molt poques persones i es transmet de pare a filla, va als gens del pare. Jo no la tindré, però a la meva mare li ha tocat, és l'única de les seves germanes que la té».

De la mateixa manera, va exposar que Maite mai havia volgut revelar aquesta patologia, que també és coneguda com a policitèmia vera. És més, va indicar que està molt preocupada perquè és conscient que pot perdre la seva mare quan menys s'ho esperi.

Telecinco escolta les dures declaracions de Maite Galdeano

Mediaset ha pogut veure avui que Galdeano ha decidit parlar del seu càncer, després que Sofía el donés a conèixer. Ho ha fet també a través d'una entrevista per a Lecturas i en aquesta ha estat molt realista i dura. Per exemple, ha manifestat que «em va sortir quan tenia 38 anys».

«A la Clínica Universitària de Navarra, em van fer proves de contrast i altres. És genètic. És una malaltia desconeguda i, per això, no la saben dominar bé».

Maite Galdeano durant el programa de televisió 'La Gala de Supervivientes' a Madrid el diumenge 08 de març de 2020
Maite Galdeano ha confessat que fa anys que té càncer de sang | GTRES

Així mateix, l'exconcursant de Gran Hermano ha aprofitat per sincerar-se completament amb el públic. D'aquesta manera, ha reconegut que no només té aquesta patologia greu, sinó altres que també contribueixen a menyscabar la seva qualitat de vida. Ha afirmat: «A més del càncer tinc artritis, fibromiàlgia, hèrnies, cefalees i gastritis crònica».

«M'han arrencat la tiroide i se m'ha desplaçat una rosca de la columna». És una contundent i complicada llista de malalties, davant de les quals ha exposat: «Déu m'ha portat moltes malalties perquè vol que estigui sempre al costat de la meva filla». I és que ha confessat que si lluita diàriament contra aquestes és perquè «em vaig adonar que havia de lluitar per ella».

Imatge de Maite Galdeano posant davant d'una càmera al plató de Telecinco
Telecinco ha descobert que Maite Galdeano té encara més mals | GTRES
 

Tot i això, la part de l'entrevista que més haurà impactat a Telecinco i a tothom és la que ha arribat després. Maite és conscient que la seva situació de salut pot empitjorar de manera contundent, de manera que té les coses clares sobre el que seria capaç de fer.

En aquest sentit, ha estat rotunda: «La meva malaltia em permet demanar l'eutanàsia». Amb absoluta cruesa és com l'exconductora d'autobusos s'ha presentat a la seva entrevista més punyent. Però, malgrat tot, continua mantenint el sentit de l'humor i les ganes d'esprémer la vida al 100%. Per aquest motiu, com mostra els seus seguidors a les xarxes, no para de fer esport, de viatjar, de gaudir dels seus fills i, fins i tot, de divertir-se fent imitacions.