Antonio David al plató de 'Sálvame'

El tema que Antonio David Flores es negarà a contestar a 'Quiero dinero'

Antonio David lluitarà per aconseguir el premi més gran exposant la seva vida privada

Chelo García Cortés va deixar el nivell de 'Quiero dinero' molt alt. El nou concurs extrem de 'Sálvame' té com a objectiu premiar els col·laboradors que decideixin acceptar reptes i respondre preguntes molt íntimes. Moltes preguntes afecten directament les persones que els envolten, algunes d'elles que no formen part de l'escena pública i que ara ho passaran a fer per culpa de l'ambició dels participants d'aquest arriscat concurs.

La periodista es va plantar després d'haver guanyat 25.000 euros. Chelo no va superar l'últim repte en què havia d'ensenyar les xifres del seu compte bancari. Paz Padilla va ser l'única que va veure el compte de Chelo i va deixar caure alguna llàgrima quan va descobrir la complicada situació econòmica que estava passant la periodista, establerta a Catalunya.

Chelo ha deixat pas ara Antonio David Flores, el col·laborador que ahir va començar a participar en l'arriscat joc. Més enllà de la seva vinculació amb la família Jurado, Antonio David Flores ha estat notícia en els últims mesos per haver protagonitzat múltiples infidelitats a la seva dona Olga Moreno, un fet que gairebé va fer que abandonés el seu lloc de treball perquè no sabia com gestionar la situació. És possible que a 'Quiero dinero' es toquin aquests temes tan delicats per veure si és capaç de superar els reptes i preguntes. 

En fer-se pública la notícia que David participarà en el concurs, les xarxes socials han volgut recuperar un vídeo de fa alguns anys en què Aida Nizar participava en un polígraf del 'Deluxe' i li preguntaven per la seva relació amb el col·laborador. 

Va voler Antonio David Flores tenir alguna cosa amb Aída Nízar?

La pregunta és clara i la resposta també. Jorge Javier Vázquez va preguntar-li a Aída si Antonio li havia ofert mantenir relacions sexuals i ella sense dubtar-ho va respondre afirmativament. Sorprenentment, el polígraf li va donar la raó a Nízar, que tenia molt clar que no estava mentint.

Aquestes presumptes infidelitats han posat en risc el matrimoni del tertulià, fins i tot ha arribat a protagonitzar un distanciament amb la seva dona. Olga Moreno no està portant gens bé totes aquestes notícies, sobretot pel dolor que estan fent a tota la família.

Fins i tot la seva filla, Rocío Flores, va aparèixer per sorpresa a 'Sálvame' per demanar que respectessin la seva família i que no seguissin donant veu a totes aquestes persones que estaven intentant acabar amb la reputació del seu pare. Tot seguit, Antonio David va abandonar el plató, va recollir els seus estris i se'n va anar de Mediaset per abandonar el seu lloc de treball. Finalment, s'ho va repensar i al cap de pocs dies va tornar al plató de 'Sálvame'.