Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Tensió al tanatori: Antonio David reapareix per donar l'últim adeu a Mila

L'excol·laborador de 'Sálvame' ha parlat davant les càmeres en el tanatori de Mila Ximénez

Antonio David Flores s'ha retrobat amb els seus companys de 'Sálvame' per acomiadar-se de Mila Ximénez. La col·laboradora, que ha lluitat durant un any contra un càncer de pulmó, ha mort aquest dimecres, 23 de juny, als 69 anys.Cal recordar que l'exparella de Rocío Carrasco va ser acomiadat de Telecinco arran de les declaracions que es van fer en el documental. Ara bé, en el tanatori de Mila s'ha trobat amb els seus principals enemics: Carlota CorrederaBelén EstebanKiko HernándezMaría PatiñoLydia Lozano i Belén Rodríguez.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Segons informa la revista 'Semana', la tensió entre els col·laboradors ha estat palpable. Ara bé, en un principi, han rebut al col·laborador amb aplaudiments, que ha agraït amb una salutació. Amb tot això, Antonio David ha parlat davant les càmeres per recordar amb afecte a la seva companya.

«Mila ha estat una persona molt important per a mi», ha assegurat davant els mitjans de comunicació. Antonio David i Mila Ximénez han treballat junts a 'Sálvame' i també van coincidir en l'última edició de 'GH VIP'.

D'altra banda, també s'ha acomiadat amb un emotiu missatge a les xarxes socials: «Així vull recordar-te, rient».

A més, ha afegit: «20 anys des que ens coneixem i encara no em faig a la idea de no tornar-te a veure. En tu sempre vaig trobar un bon consell, una mirada còmplice i una bona reflexió de com afrontar la vida».

Antonio David recorda l'últim missatge de Mila

Antonio David Flores va desaparèixer de la televisió quan Rocío Carrasco va decidir trencar el seu silenci. Ara bé, sempre ha tingut molt bona relació amb Mila Ximénez i no ha dubtat en apropar-se al tanatori. El col·laborador ha arribat al tanatori quan molts companys ja havien marxat. 

S'ha mostrat molt trist i davant les càmeres ha volgut dir unes paraules: «Sempre al meu costat, sempre amb tu, bon viatge Mila», ha manifestat.


David Flores ha arribat al tanatori amb ulleres de sol i mascareta, entre aplaudiments i alguna esbroncada. Evidentment, els periodistes s'han dirigit cap a ell per demanar-li declaracions.

«Sabeu que són molts anys de relació amb ella, la recordo molt, la tinc molt present, i sempre recordaré les seves rialles i els seus somriures», ha dit. Entre llàgrimes, ha assegurat que es queda «amb l'últim missatge que ens vam escriure».

Homenatge a la col·laboradora

Aquest dimecres, 23 de juny, s'ha donat a conèixer la mort de la periodista Mila Ximénez, víctima d'un càncer. La seva filla Alba Santana ha vetllat el seu cos, acompanyada dels seus tiets: Manolo, Encarnación i Concha.

Molt afectats, han estat units en tot moment. El germà de Mila, ha volgut agraïr les mostres d'afecte. Lluny d'allà, al plató de Telecinco, els seus companys de 'Sálvame' li han rendit un sentit homenatge en un programa improvisat.